Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO S-a ridicat şi a plecat! Întrebarea care l-a făcut pe Diego Simeone să părăsească conferinţa de presă

VIDEO S-a ridicat şi a plecat! Întrebarea care l-a făcut pe Diego Simeone să părăsească conferinţa de presă
Comentarii

Atletico Madrid a fost eliminată din Champions League de Manchester City, scor 1-0 la general.

VIDEO Diego Simeone a plecat iritat de la conferinţa de presă! L-a deranjat o întrebare 

Lui Diego Simeone nu i-a convenit o întrebare a unui jurnalist. Antrenorul madrilenilor a fost întrebat dacă o va ajuta cu sfaturi pe Real Madrid, care urmează să o întâlnească pe campioana Angliei în faza semifinalelor.

"Nu, nu aş îndrăzni să fac asta niciodată", a răspuns Simeone.

În timp ce întrebarea şi răspunsul lui Simeone erau traduse pentru jurnaliştii englezi, tehnicianul s-a ridicat şi a părăsit sala de conferinţă.

Simeone a aplaudat ironic pe finalul meciului Atletico Madrid - Manchester City Calificarea în semifinalele Champions League a fost decisă de golul din tur, din Anglia. În manşa secundă, englezii au controlat prima repriză, dar au fost încolţiţi în partea secundă, care a fost controlată de Atletico Madrid.

Elevii lui Simeone au ratat pe bandă rulantă în a doua repriză, iar, pe finalul partidei, oaspeţii au început să tragă de timp. De altfel, partida s-a încheiat abia în minutul 90+13! Totul după o încăierare generală între echipe, un cartonaş roşu pentru Felipe, şi alte întreruperi ale jocului.

Iritat de deciziile arbitrului, dar şi de tragerile de timp, Diego Simeone a aplaudat zeci de secunde ironic. Iar publicul său fidel de pe stadion i-a urmat exemplul. Zeci de mii de oameni au aplaudat în acelaşi timp cu antrenorul argentinian, care a avut ceva de împărţit şi cu unul dintre jucătorii săi.

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madrid 

viewscnt
Articole similare