Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Săpunaru, de la extaz la agonie în doar o oră la Rapid. Final dramatic după ce a apucat să se bucure în faţa galeriei FCSB

VIDEO | Săpunaru, de la extaz la agonie în doar o oră la Rapid. Final dramatic după ce a apucat să se bucure în faţa galeriei FCSB

Rapid

Comentarii

Liderul de pe teren al Rapidului, Cristian Săpunaru (37 de ani), a avut parte de un derby intens cu FCSB. Giuleştenii au pierdut cu 3-1, pe final, iar apărătorul central a fost în centrul atenţiei.

VIDEO | Cristian Săpunaru, implicat la două goluri în FCSB - Rapid 3-1

Cristian Săpunaru s-a făcut remarcat în ultima etapă din Liga 1. Unul dintre cei mai buni fundaşi ai Ligii 1 a luat parte într-un nou derby cu FCSB, iar de această dată a trecut de la extaz la agonie. 

Campionul din Europa League, din perioada în care a jucat la FC Porto, a fost protagonist în faza din care Rapid Bucureşti a egalat, pe finalul primei reprize. În minutul 45+4, Cristian Săpunaru a fost tras de Radunovic, iar Istvan Kovacs a dictat penalty-ul din care fundaşul central a marcat.

Echilibrul de pe tabelă a fost rupt spre finalul meciului, atunci când Săpunaru a comis penalty-ul din care Florin Tănase a dus scorul la 2-1, în minutul 90+3. Ianis Stoica a închis tabela trei minute mai târziu, când a profitat de dezorganizarea din apărarea oaspeţilor. 

"Meci frumos, atmosferă senzaţională, păcat că nu am reuşit să terminăm la egalitate. Am început slab, unii au fost copleşiţi de atmosferă. Eu de la "cazul bricheta" nu mai vorbesc despe arbitri, adică din 2008. Mi-aş fi dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu el, purtam un dialog cu mine, că din partea dânsului nu am primit niciun răspuns. Putea să mă dea şi afară din ţară.  E dureros să pierzi un derby, mergem mai departe. Noi încercăm să scoatem mai multe din orice meci", a declarat Săpunaru, după meciul cu FCSB.

VIDEO | FCSB - Rapid 3-1, în Liga 1, pe Arena Naţională

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri. Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p)

Afla mai multe despre: cristian sapunarufcsbrapid 

viewscnt
Articole similare