Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare în vestiarul celor de la Filiaşi! Antrenorul care a reuşit minunea în Cupa României a cântat cu fotbaliştii: "Până dimineaţa bem"

VIDEO | Sărbătoare în vestiarul celor de la Filiaşi! Antrenorul care a reuşit minunea în Cupa României a cântat cu fotbaliştii: "Până dimineaţa bem"

Cupa României

Comentarii

ACSO Filiaşi din Liga a III-a s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, după exceutarea loviturilor de departajare, echipa din Liga a II-a FC Hermannstadt. După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1 (1-1). După 120 de minute, scorul a fost 2-2. La penaltiuri, echipa din Filiaşi s-a impus cu 4-3.

Cum a arătat bucuria celor de la Filiaşi

După ce a trecut de Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi UTA Arad, echipa din Liga 3 a mai făcut o "victimă". Miercuri, Filiaşi a eliminat-o pe Hermannstadt la loviturile de departajare, iar prima petrecere s-a ţinut în vestiar. 

Antrenorul Mario Găman a cântat cu fotbaliştii săi minute bune. "Mario, nu pleca, asta e echipa ta", i-au strigat jucătorii antrenorului care a reuşit surpriza zilei în Cupa României. Tehnicianul a savurat momentul şi le-a răspuns: "Până dimineaţa bem"

Fotbaliştii au cerut primă şi au continuat sărbătoarea. 

Optimile Cupei României

Chindia şi ACSO Filiaşi sunt echipele care au acces deja în sferturi. Marţi, se mai joacă meciul Dinamo – FC Argeş, de la ora 21.00.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

Afla mai multe despre: filiasifiliasi cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare