Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoarea în Gruia a început imediat după fluierul de final din CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1! Terenul, invadat

VIDEO | Sărbătoarea în Gruia a început imediat după fluierul de final din CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1! Terenul, invadat

CFR Cluj

Comentarii

Rezervele, staff-ul, oficialii şi fanii lui CFR Cluj au intrat pe teren, după victoria cu Universitatea Craiova, pentru a celebra încă un titlu în Liga 1.

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în Liga 1

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. 

Sărbătoarea care se va întinde până spre dimineaţă a început încă din primele secunde de după finalul meciului din Gruia. 

Rezervele, staff-ul şi oficiali ai lui CFR Cluj au fost primii care s-au dus spre centrul terenului, pentru a se bucura cu cei care au jucat pentru cucerirea titlului. 

Imediat, sute de fani au pătruns pe teren şi au oferit imaginile serii în Gruia. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte, iar cele două se întâlnesc în meciul direct din ultima etapă, la Buzău, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujuniversitatea craiovacfr cluj campioana ligii 1 

viewscnt
Articole similare