Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbători de vis pentru George Puşcaş. Atacantul e accidentat şi a primit liber din partea antrenorului lui Reading

VIDEO | Sărbători de vis pentru George Puşcaş. Atacantul e accidentat şi a primit liber din partea antrenorului lui Reading
Comentarii

George Puşcaş este accidentat şi ratează meciurile pe care echipa sa, Reading, le va disputa în această săptămână în Championship. Astfel, atacantul a revenit în România pentru a petrece sărbătorile alături de familie.

Accidentare urâtă pentru George Puşcaş

George Puşcaş, atacantul echipei Reading, riscă să fie indisponibil trei sau patru luni, din cauza unei accidentări, astfel că ar putea rata meciul de baraj al României împotriva Islandei, anunţă englezii.

George Puşcaş şi-a dislocat umărul într-un meci disputat la începutul lunii decembrie, iar după partida cu Stoke City, antrenorul său a oferit ultimele detalii despre accidentare.

"Suntem încrezători! L-a consultat un specialist pentru umărul dislocat şi i s-a spus că, în principiu, este nevoie de operaţie. Totuşi, dacă face o pauză de o săptămână sau zece zile, este posibil ca starea lui să se îmbunătăţească", a declarat Mark Bowen, la finalul meciului de sâmbătă.

Site-ul Getreading notează că internaţionalul român ar fi fost anunţat că va avea nevoie de o perioadă de pauză cuprinsă între trei şi patru luni, în cazul unei operaţii. Totuşi, Puşcaş poate reveni în mai puţin de o lună, în cazul în care accidentarea nu va necesita operaţie, ci doar un tratament.

Afla mai multe despre: readingpuscas 

viewscnt
Articole similare