Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sassuolo, cu Chiricheş titular, umilinţă împotriva lui Napoli. Răzvan Marin, pe teren în înfrângerea suferită de Cagliari

VIDEO | Sassuolo, cu Chiricheş titular, umilinţă împotriva lui Napoli. Răzvan Marin, pe teren în înfrângerea suferită de Cagliari

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş a avut o după amiază de coşmar pe Stadio Diego Armando Maradona, împotriva fostei sale echipe.

După 21 de minute de la startul partidei, scorul era deja 4-0 pentru Napoli. Koulibaly, Osimhen, Lozano şi Mertens au înscris în faţa unei defensive năucite. Măcelul a continuat şi în partea a doua, una în care Chiricheş nu a mai evoluat. Mertens, cel mai bun marcator din istoria lui Napoli, a mai înscris o dată.

Rahmani a dus scorul la 6-0 cu 10 minute înainte de finalul partidei. Lopez a înscris golul de onoare în final, iar Napoli mai are nevoie de un punct pentru a-şi asigura matematic prezenţa în viitoarea ediţie a UEFA Champions League.

Răzvan Marin a pierdut şi el, dar pe teren propriu. Verona a marcat de două ori în Sardinia în prima repriză. Barak şi Caprari au punctat pentru Hellas. Joao Pedro a readus-o în joc pe Cagliari, dar sarzii au pierdut şi sunt primii deasupra liniei retrogradării.

Afla mai multe despre: vlad chirichesrazvan marinserie asassuolocagliari 

viewscnt
Articole similare