Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal la juniori! Duel încins între CSA Steaua şi FCSB. Cinci goluri şi trei roşii

VIDEO | Scandal la juniori! Duel încins între CSA Steaua şi FCSB. Cinci goluri şi trei roşiigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Orice întâlnire între CSA Steaua şi FCSB este una a marilor orgolii. Dacă nu se pot întâlni încă la nivel de seniori cele două echipe îşi dispută supremaţia în competiţiile juniorilor.

Au ieşit scântei la meciul dintre CSA Steaua şi FCSB din Liga Elitelor U19. Fanii celor din Ghencea i-au ironizat pe rivali şi i-au numit ţărani pe tinerii fotbalişti ai FCSBului. În echipa oaspeţilor au fost titulari Toma şi Botezatu cei doi fotbalişti care au fost folosiţi şi de Dică în meciul de cupă, împotriva Unirii Alba Iulia. 

CSA Steaua a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 26, după ce Mario Gândac a fost eliminat. Iar din acel moment, FCSB nu a mai avut probleme în a se impune. S-a terminat 4-1  după golurile lui Ardelean, Roşu, Dumitru şi Pirciu. Petcu a înscris unicul gol pentru CSA Steaua. În ultimele minute, câte un jucători de la fiecare echipă a văzut cartonaşul roşu. După fluierul final, fotbaliştii FCSBului au fost escortaţi de jandarmi în drumul spre vestiare. 

A fost chiar o zi neagră pentru CSA Steaua. Şi echipa de juniori U14 a pierdut pe terenul alăturat întâlnirea cu Dinamo. A fost 4-2 pentru roş-albii antrenaţi de Marius Oprişan.  

Afla mai multe despre: csa steauafcsbliga elitelor 

viewscnt
Articole similare