Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal monstru între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Impresara a filmat totul: ”Uitaţi cu ce se ocupă! Te faci de râs în faţa ţării”

VIDEO | Scandal monstru între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Impresara a filmat totul: ”Uitaţi cu ce se ocupă! Te faci de râs în faţa ţării”

Alte sporturi

Comentarii

Un nou conflict a izbucnit între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a implicat Poliţia şi a acuzat-o de furt pe impresară, iar aceasta a ripostat şi a transmis discuţia pe contul personal de Instagram.

Laurenţiu Reghecampf a apelat la Poliţia şi a învinuit-o pe Anamaria Prodan pentru un presupus furt al unui skijet.

Fostul tehnician de la FCSB a venit alături de fostul său fin, Gabriel Oprea, pentru a ridica skijet-ul, care după spusele impresarei, nu a fost furat, ci dus la reparat.

Anamaria Prodan luat foc când l-a văzut pe Reghe alături de Poliţie şi s-a decis să imortalizeze momentul în direct, pe contul oficial de Instagram.  Videoclipul a strâns aproape 6000 de reacţii în doar două ore.

VIDEO EXPLOZIV | Scandal ca la uşa cortului între Anamaria Prodan şi Reghecampf: ”Te faci de râs în faţa ţării!”

“Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici şi domnul Reghecampf … uitaţi cu ce se ocupă.

Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceţi aminte, că vinde meciuri şi face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf.

Sesizare făcută la poliţie pentru nimic, doar pentru a face circ şi scandal şi panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze şi să termine cu aceste nenorociri şi nu face altceva. Te faci de râs în faţa ţării”, a spus Anamaria Prodan.

”Nu există aşa ceva! Nu este bunul nimănui!  Am venit să recuperez ce ai vândut tu”, a spus Reghecampf.

 

 

Afla mai multe despre: anamaria prodanreghecampf 

viewscnt
Articole similare