Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal pe teren! Sergiu Hanca şi un oficial de la Dinamo au sărit la bătaie

VIDEO | Scandal pe teren! Sergiu Hanca şi un oficial de la Dinamo au sărit la bătaie

Dinamo București

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a 22-a din Superligă.

Probleme după Petrolul - Dinamo! Ce s-a întâmplat

Petrolul a avut prima ocazie a meciului, în minutul 20, prin Doua, care a fost blocat de portarul Golubovic. La cealaltă poartă, Lukas Zima a reţinut şutul lui Amzăr, după şase minute.

Alexandru Musi a obţinut un penalti în minutul 41, după un fault comis de Răzvan Patriche, dar arbitrul Marian Barbu a întors decizia, după analiza VAR şi nu a mai acordat lovitura de la 11 metri. Petrolul a trecut pe lângă gol în minutul 48, la lovitura de cap a lui Paul Papp.

Gazdele au marcat unicul gol al meciului în minutul 80, când Jair a şutat fără preluare de la marginea careului şi l-a învins pe Golubovic. 

Spiritele s-au încins al finalul partidei şi a fost doar un pas până să se ajungă la bătaie! Sergiu Hanca, fost jucător la Dinamo, a fost implicat şi a avut un schimb de replici cu Sorin Colceag, secundul lui Zeljko Kopic, şi Gabriel Moura.

VIDEO:

Au evoluat următoarele echipe:

  • PETROLUL: Zima – P. Papp, Meijers, Huja – Doua (L. Dumitriu 90), Seto (Diomande 79), Jefferson (Hanca 64), Jair, V. Ţicu – Al. Musi (I. Răducan 79),  Grozav (Işfan 79). ANTRENOR: Florin Pîrvu
  • DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Patriche, Homawoo – Cr. Costin (G. Moura 78), Pavlicic, Ilic (A. Irimia 73), Amzăr – Dani Iglesias (Ghezali 64), Goncalo Gregorio (N. Roşu 79), Hakim Abdallah (Gnahore 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Afla mai multe despre: sergiu hancadinamopetrolulcolceag 

viewscnt
Articole similare