Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scandal uriaş înainte de Astra - Dinamo. "E o chestie urâtă!" Răspunsul a venit pe loc: "Să fie mai inteligenţi!"

VIDEO | Scandal uriaş înainte de Astra - Dinamo. "E o chestie urâtă!" Răspunsul a venit pe loc: "Să fie mai inteligenţi!"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamoviştii fac scandal înaintea ultimului meci din acest an calendaristic. Oficialii lui Dinamo sunt nemulţumiţi de preţurile pe care cei de la Astra le cer fanilor echipe din Ştefan cel Mare pentru meciul direct de joi seară.

50 de lei trebuie să plătească fiecare fan dinamovist care vrea să asiste din tribune la partida de mare importanţă în ceea ce priveşte play-off-ul.

"Mi se pare o chestie urâtă, o chestie care nu ar trebui să aibă loc în fotbalul românesc. Ne întrebăm apoi de ce îndepărtăm lumea de la stadion , de ce nu mai vin suporterii aproape de echipă, de ce lumea nu se mai implică în fotbal. În loc să chemi lumea la stadion, să joci pe un teren arhiplin, atmosfera să fie una de meci mare.... pentru că între Dinamo şi Astra a existat o oarecare rivalitate în ultimii ani. Dar dacă cei de la Astra aşa au considerat că e bine să facă, e problema lor. Dar din punctul meu de vedere este un lucru urât.

Probabil se gândesc la faptul că vor veni foarte mulţi suporteri şi vor cotiza la bugetul clubului. Dar întotdeauna le-a fost un pic teamă de suporterii noştri, asta este clar, şi punând biletele aşa de mari, cred că suporterii noştri nu vor fi prezenţi. Dar vă asigur că ei vor fi acolo, alături de noi, şi vor fi în număr cât mai mare", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu.

La rândul său, Mircea Rednic a spus: "Eu ţin minte că tot timpul a fost aşa, dar noi am avut susţinerea suporterilor. Chiar au venit. Sper să vină şi la meciul ăsta. Fac şi ei nişte bani, poate au nevoie de bani".

Clubul Astra Giurgiu a oferit imediat replica, prin vocea preşedintelui executiv Dani Coman.

"Fiecare club îşi face strategia în felul său. I-aş ruga să termine cu ironiile astea ieftine. Astea se folosesc în spatele blocului. Ar trebui să se simtă flataţi, pentru că sunt două cluburi importante, e normal ca noi să ne facem o altă strategie, ţinând cont că jucăm cu un club aşa mare ca Dinamo. Dinamo a rămas cea mai mare echipă din fotbalul românesc, ţinând cont de numele pe care îl poartă Steaua. Ar trebui să fie un pic mai inteligenţi", a fost replica dată de Dani Coman, la Pro-X.

Dinamo îşi joacă una dintre ultimele şanse la play-off, joi, de la 20:00, în deplasare, contra Astrei Giurgiu. Înaintea meciului care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, "câinii" se află pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte, la şase puncte de Astra, ocupanta locului al şaselea, ulitmului care duce în play-off.

Afla mai multe despre: rednicdinamodanciulescu 

viewscnt
Articole similare