Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile la meciul Egiptului! Salah, la un pas de a fi atacat de fanii din Sierra Leone. Militarii l-au scos de pe teren

VIDEO | Scene incredibile la meciul Egiptului! Salah, la un pas de a fi atacat de fanii din Sierra Leone. Militarii l-au scos de pe teren
Comentarii

Mohamed Salah a avut mari emoţii la meciul pe care Egipt l-a disputat pe teren neutri, în Liberia, contra Sierrei Leone, însă nu din cauza fotbaului, ci din cauza siguranţei sale.

Imagini şocante la Sierra Leone - Egipt: Salah, scos cu militarii de pe gazon! 

Meciul din calificările pentru Campionatul Mondial din 2026 a fost la îndemâna egiptenilor, care au deschis scorul în minutul 18 prin Trezeguet, jucător ce a trecut şi pe la Aston Villa. Sierra Leone a rămas în 10 oameni în minutul 39, după ce Fornah a văzut două cartonaşe galbene în decurs de un minut. ”Faraonii” şi-au cele trei puncte după o oră de joc. Trezeguet a realizat dubla.

În minutul 89 al meciului, câţiva fani sierra-leonezi prezenţi la Monrovia au pătrus pe gazon şi s-au îndreptat către Mo Salah, însă starul lui Liverpool a scăpat nevătămat, datorită intervenţiei stewarzilor. Deşi a scăpat nevătămat, Salah a fost scos de pe teren la finalul meciului de trupele militare.

  • Meciul s-a disputat la Monrovia, în Liberia, deoarece singurul stadion care poate găzdui meciuri la nivel internaţional din Sierra Leone este în renovare.

Afla mai multe despre: egiptmohamed salahsierra leone 

viewscnt
Articole similare