Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene şocante cu Samuel Eto'o la Cupa Mondială. Fostul atacant l-a făcut KO pe un bărbat care îl filma, cu o lovitură în figură

VIDEO | Scene şocante cu Samuel Eto'o la Cupa Mondială. Fostul atacant l-a făcut KO pe un bărbat care îl filma, cu o lovitură în figură

Cupa Mondială

Comentarii

Samuel Eto'o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, a fost protagonistul unor scene şocante la Campionatul Mondial din Qatar.

Fostul mare atacant a urmărit din tribune meciul câştigat de Brazilia, scor 4-1, în optimile Campionatului Mondial, în faţa Coreei de Sud. Imediat după partidă, Samuel Eto'o a apărut într-o filmare în care a lovit brutal un jurnalist.

Toată scena a fost filmată de publicaţia spaniolă "La Opinion", iar, iniţial, fostul atacant a fost surprins în imagini în timp ce se poza cu fanii. Spiritele s-au încins în momentul în care un bărbat a apărut cu o cameră video şi a intrat într-un dialog aprins cu Eto'o.

Deşi au intervenit cei din grupul său, preşedintele fotbalului camerunez a reuşit să ajungă, în cele din urmă, la bărbatul cu camera, doborându-l cu o lovitură puternică de genunchi.

Imediat au intervenit mai mulţi suporteri care au ieşit, la rândul lor, din stadion, iar Samuel Eto'o a fost escortat de forţele de ordine.

Afla mai multe despre: etoo 

viewscnt
Articole similare