Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Alex Mitriţă, erou în SUA. Ghinion incredibil pentru Gâlcă. Ce au făcut ceilalţi stranieri

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Alex Mitriţă, erou în SUA. Ghinion incredibil pentru Gâlcă. Ce au făcut ceilalţi stranieri

Special

Comentarii

Alexandru Mitrita este ridicat în slavi in Statele Unite după ce a marcat primul său gol într-un meci oficial pentru New York City. Ghinionistul săptămânii este Constantin Gâlcă, care a fost învins în prelungiri, după o gafă de cascadorii râsului făcută de portarul său. În schimb, Razvan Lucescu este în continuare de neoprit în drumul său spre câştigarea campionatului din Grecia. Marcatorii etapei sunt Dragoş Grigore, Keşeru, Sergiu Buş şi George Puşcaş.

Alexandru Mitriţă a marcat primul său gol în campionatul nord american. Înainte să se prezinte la naţională, olteanul a înscris un gol superb pentru New York City, care a remizat pe teren propriu, 2-2, cu FC Los Angeles. Mitriţă a fost cel care a deschis scorul şi imediat apoi a nimerit şi bara.



Înainte să se prezinte sub comanda lui Contra la naţională, Dragoş Grigore şi Keşeru au făcut spectacol în Bulgaria. Ambii au fost pe lista marcatorilor în victoria lui Ludogoreţ cu Septemvri Sofia. Grigore a marcat din lovitură de la 11 metri pentru 3-0, iar Keşeru a stabilit scorul final, 6-0. Pentru Keşeru a fost al 18-lea gol al sezonului şi se clasează pe locul 2 în clasamentul golgheterilor.

Tot în Bulgaria, Sergiu Buş a marcat şi el un gol în victoria lui Levski Sofia cu 4-3 în faţa lui Vereia. Buş a marcat în minutul 33 golul de 2-1 pentru Levski. A fost al doilea gol al românului din acest sezon.

În Grecia, Răzvan Lucescu a obţinut o nouă victorie. PAOK a revenit de la 0-1 cu Panetolikos şi s-a impus cu 2-1. Echipa lui Lucescu este lider în Grecia, cu zece puncte avans faţă de Olympiakos, care aşteaptă verdictul federaţiei elene de fotbal după ce derby-ul cu Panathinaikos a fost întrerupt în urma incidentelor provocate de suporteri.

Constantin Gâlcă a avut parte de un meci dramatic în prima ligă daneză. Portarul său a făcut o gafă uriaşă în prelungirile partidei cu Esbjerg, echipa lui Adrian Petre. Gâlcă a pierdut meciul cu 2-1, rezultat care i-a ajutat pe adversari să se califice în play-off.

În Italia, Andrei Radu şi echipa sa au reuşit victoria sezonului. Genoa a învins-o pe Juventus cu 2-0 şi a devenit prima echipă din Serie A care o învinge pe Juve în acest sezon.

În Serie B, George Puşcaş a marcat din nou pentru Palermo. Atacantul naţionalei de tineret a ajuns la opt reuşite în acest sezon, iar echipa sa se menţine pe locul doi, direct promovabil, după victoria cu 4-1 contra lui Carpi.

În Arabia Saudită, Daniel Isăilă a pierdut drastic în faţa lui Al Ittihad, într-un meci arbitrat de Haţegan. Echipa românului, Al Hazem, a pierdut cu 0-3 şi a căzut pe locul 12 în clasament, primul deasupra liniei retrogradării.

Afla mai multe despre: scouterlaura mandru 

viewscnt
Articole similare