Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se încinge lupta în finala Conferinţei de Est! Toronto Raptors a redus din handicap, iar Milwaukee are emoţii

VIDEO | Se încinge lupta în finala Conferinţei de Est! Toronto Raptors a redus din handicap, iar Milwaukee are emoţii

NBA

Comentarii

Toronto Raptors a reintrat în cărţile calificării: a câştigat al treilea meci din finala Conferinţei de Est, cu Milwaukee Bucks. A fost nevoie de prelungiri, dar Toronto s-a impus cu 118-112 şi acum scorul general e 2-1.

Kawhi Leonard a fost din nou cel mai bun marcator al meciului, cu 36 de puncte, 9 recuperări şi 5 pase decisive. Milwaukee Bucks a condus doar de două ori în tot meciul: când a deschis scorul şi o dată în prelungiri. În rest, Toronto s-a aflat în permanenţă la conducere. Bucks au restabilit egalitatea la 96 pe finalul ultimului sfert şi au trimis duelul în prelungiri, dar au sperat degeaba. Toronto Raptors s-a impus până la urmă cu 118-112 şi Milwaukee are acum avantaj minim la general, 2-1.  

Următorul duel se va disputa miercuri dimineaţă, tot la Toronto. 
 
Pentru Milwaukee, este prima participare în finala Conferinţei de Est după 18 ani. A câştigat titlul în NBA o singură dată, în 1971. 
De partea cealaltă, Toronto Raptors nu a câştigat niciodată titlul în Conferinţa de Est şi se află la a doua participare în această finală, după reuşita din 2016. 
 
În Conferinţa de Vest, campioana în exerciţiu, Golden State, e la un singur pas de calificarea în marea finală: conduce cu 3-0 în duelul cu Portland Trail Blazers şi va juca marţi dimineaţă meciul decisiv. 

Afla mai multe despre: nbatoronto raptorsmilwaukee bucksfinala conferinta de est 

viewscnt
Articole similare