Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Se întoarce Denis Alibec la Farul?”. Răspunsul direct al lui Gică Popescu pentru un suporter

VIDEO | ”Se întoarce Denis Alibec la Farul?”. Răspunsul direct al lui Gică Popescu pentru un suporter

Farul Constanța

Comentarii

Plecat liber de contract la Muaither, în Qatar, după o ofertă financiară de nerefuzat, Alibec s-a arătat disponibil să se întoarcă la Farul pentru a fi sigur că joacă în mod constant.

O posibilă revenire la Farul Constanţa a atacantului Denis Alibec a aprins speranţele fanilor „marinarilor“.

În prezent, fostul golgeter al campioanei României joacă la echipa Muaither SC, din Qatar, şi a mărturisit că, pentru a avea un nivel de vârf pentru Euro 2024, ia în calcul şi un transfer la o altă echipă, într-un campionat mai puternic, în pauza competiţională de iarnă.

După ce l-a cedat pe Enes Sali în MLS, la FC Dallas, Farul caută un nou jucător de atac, iar Denis Alibec (32 de ani) e văzut ca o soluţie.

Gică Popescu, preşedintele Farului, a avut o mică discuţie cu un suporter şi a lăsat de înţeles că sunt şanse foarte mari ca Alibec să se întoarcă la Farul. 

Suporter: Se întoarce Denis Alibec?

Gică Popescu: Noi îl aşteptăm cu braţele deschise. Nu ştim mai multe decât ştiţi voi...

Crescut la juniorii Farului, Alibec a mai trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Inter, Mechelen, Bologna, Astra, FCSB, Konyaspor, CFR Cluj sau Atromitos. La Farul a ajuns în iulie 2022 şi a plecat după doar un sezon, în care a fost decisiv la câştigarea titlului.

VIDEO:

Afla mai multe despre: gică popescufarulhagi 

viewscnt
Articole similare