Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Secretul a fost dezvăluit! Cum arată bagajul unei fotbaliste de top. Bărbaţii nu vor fi surprinşi :)

VIDEO | Secretul a fost dezvăluit! Cum arată bagajul unei fotbaliste de top. Bărbaţii nu vor fi surprinşi :)

Inedit

Comentarii

Florentina Olar, căpitanul naţionalei de fotbal feminin a României şi-a prezentat geanta cu echipament în faţa camerelor de luat vederi.

De 18 ani la loturile naţionale, Florentina s-a obişnuit cu viaţa din cantonament atunci când este răspunde convocărilor sub tricolor. La ultima dintre ele, veterana naţionalei feminine ne-a prezentat geanta cu echipament pe care o are mereu altături de ea. 
 
"Nu sunt foarte multe lucruri, dar le consider foarte importante. Avem cam aşa, două perechi de ghete, o pereche de ghete turnate, o pereche de ghete cu filet pentru că e toamna şi nu ştim ce ne oferă prognoza meteo. O minge de masaj, un elastic şi bineînţeles, o pereche de apărători, nişte hăinuţe. Avem şi o carte de data asta e prima oară când o iau în cantonament pentru ca cel mic e cu bunicii am crezut că o să am mai mult timp liber, dar se pare că nici aşa nu am reuşit să o răsfoiesc" a povestit Florentina Olar. 
 
Imaginea contează chiar şi atunci când vine vorba doar despre nişte meciuri de fotbal. Fetele sunt pregătite pentru a face impresie bună din toate punctele de vedere.
 
"Nu lipsesc din geantă o placă de întins părul, pe care o folosesc în ziua meciului e important să te simţi în largul tău, un parfum, o cremă de faţă, un ulei pentru păr, o cremă pentru ochi, un fond de ten, folosit tot mai mult în ziua meciului, nu sunt genul care se machiază mult ci mai degrabă discret. Mai am o cremă de mâini, nişte căşti, obişnuiam să ascult muzică, acum depinde de starea de spirit, ascult şi muzică latino" dezvăluie sportiva. 

Afla mai multe despre: florentina olarromânianaţională femininăbagaj 

viewscnt
Articole similare