Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sentimentul care îl încearcă pe Dan Petrescu după victoria cu Rennes: "Asta simt" Ce îşi reproşează antrenorul în timpul meciului cu francezii

VIDEO | Sentimentul care îl încearcă pe Dan Petrescu după victoria cu Rennes: "Asta simt" Ce îşi reproşează antrenorul în timpul meciului cu francezii

CFR Cluj

Comentarii

Stresul este cuvântul care caracterizează starea lui Dan Petrescu deşi CFR-ul s-a apropiat de o calificare istorică în primăvara europeană.

CFRul are recordul de puncte pentru o echipă românească în grupele Champions League, iar acum poate ajunge echiap cu cel ami multe puncte obţinute în grupele Europa League. 
 
"Suntem într-o poziţie incredibilă în momentul de faţă, pentru că nu ne aşteptam nici în visele noastre frumoase ca după 4 meciuri să avem 9 puncte, asta e clar. Dar încă sunt stresat şi mă gândesc în continuare ce trebuie să facem ca să obţinem un punct" a declarat tehnicianul care a câştigat două titluri de campioană pe banca CFR-ului. 
 
"Bursucul" îşi reproşează o reacţie din timpul meciului. 
 
"Mi-a părut rău după aia că m-am bucurat cam repede, eu nu mă bucur prea repede decât la final şi mi-am dat seama că meciul nu e terminat. De obicei, la goluri eu le mai dau nişte indicaţii. La golul ăsta, în schimb, pentru că sufeream aşa de mult, erau peste noi, ne dominau şi am marcat exact golul când trebuie, atunci am simţit nevoai să mă eliberez puţin" a încheiat Dan Petrescu. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujpetrescustrescalificare 

viewscnt
Articole similare