Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO SENZAŢIONAL | Arshavin s-a îmbătat într-un club de striptease şi a plecat călare pe cal. Poliţia l-a oprit pe motiv că n-a plătit ”cursa” :)

VIDEO SENZAŢIONAL | Arshavin s-a îmbătat într-un club de striptease şi a plecat călare pe cal. Poliţia l-a oprit pe motiv că n-a plătit ”cursa” :)galerie foto

Campionate

Comentarii

Andrey Arshavin a revenit în atenţia suporterilor, însă de această dată este vorba despre un scandal pe care l-a provocat. Fostul atacant al lui Arsenal a petrecut într-un club de striptease alături de două tinere, a plecat călare pe cal, dar a fost oprit de poliţie, după ce proprietarul s-a plâns că Arshavin nu i-a plătit ”cursa”.

Andrey Arshavin a făcut spectacol în Sankt Petersburg. În vârstă de 37 de ani, fostul atacant şi-a petrecut noapte într-un club de striptease alături de două tinere, dintre care una este stewardesă la o companie aeriană din Rusia. Însă partea interesantă abia acum începe.

Într-o avansată stare de ebrietate, Arshavin a ţinut neapărat să părăsească clubul călare pe un cal. A reuşit să găsească unul, dar a fost oprit de poliţie, după ce proprietarul calului s-a plâns că Arshavin a refuzat să plătească închirierea animalului, scrie The Sun. Adică în jur de 35 de lire sterline.

Soţia lui Arshavin n-a găsit însă nimic amuzant în aventura fostului atacant al lui Arsenal. Mai ales că a fost filmat în timp ce se îmbrăţişa foarte afectuos cu cele două fete alături de care a petrecut. Alisa Arshavina şi-a închis toate conturile de socializare, pentru a sta cât mai departe de subiect.

Afla mai multe despre: andrey arshavinarsenalcalsankt petersburg 

viewscnt
Articole similare