Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - FCU Craiova 1948 2-1. Oltenii au pierdut la Sf. Gheorghe

VIDEO | Sepsi - FCU Craiova 1948 2-1. Oltenii au pierdut la Sf. Gheorghe

Superliga

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa U Craiova 1948, într-un meci din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1 Casa Pariurilor.

VIDEO | Sepsi - FCU Craiova 1948, 2-1

Echipele de start:

Sepsi: Began - Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas - N. Păun, Eder, Aşkovski - Damaşcan, Tudorie, M. Ştefănescu; Rezerve: H. Gedo, G. Dragomir, Vaşvari, I. Fulop, Bălaşa, Golofca, Luckassen, P. Popa, Aganovic; Antrenor: Cristiano Bergodi

FC U Craiova: R. Popa - Negru, Kovacici, Paramatti, Huyghebaert - Asamoah, Baeten - Sidibe, Bauza, Van Durmen - Compagno; Rezerve: Mogoşanu, Blidar, Vl. Pop, Buşu, Ondaan, Marquet, D. Albu, A. Albu, Bălan; Antrenor: Nicolo Napoli

Min 90: Final de meci. Victorie Sepsi Sf. Gheorghe!

Min 71: Aganovic a luat cartonaşul galben. 

Min 68: Covăsnenii cer penalty, după o intervenţie a lui Baeten la Mitrea.

Min 60: Cartonaş galben pentru Nicolo Napoli. 

Min 46: A început repriza a doua. 

Min 45+1. Pauză.

Min 45+1. GOOOL Sepsi. Tudorie marchează cu capul şi consemnează o revenire incredibilă a gazdelor. Avantaj Sepsi la pauză.

Min 39. GOOOL Sepsi. Ştefănescu aduce egalarea pentru formaţia gazdă.

Min 25. Ocazie Craiova. O nouă situaţie bună pentru oaspeţi. Sepsi practică un joc modest.

Min 22. Ocazie Craiova. Sidibe centreazăîn careu, dar Bauza şi Compagnon trec milimetric pe lângă minge şi nu reuşesc să o împingă spre poartă.

Min 8. GOOOL Craiova. Bauza marchează la prima acţiune ofensivă a oltenilor.

Min 5. Ocazie Sepsi. Ispas ratează prima şansă a gazdelor în această partidă.

Min 1. A început meciul.


Sepsi şi FCU Craiova deschid etapa a 30-a din Liga 1, ultima a sezonului regulat, de la ora 20:30, vineri, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Cele două echipe se vor lupta şi în play-out, deoarece ambele sunt în zona roşie a clasamentului. Înaintea meciului direct, echipele sunt vecine de clasament, Sepsi pe locul 10 cu 36 de puncte, FCU Craiova 1948 pe locul 11 cu 33 de puncte.

De la revenirea lui Nicolo Napoli pe bancă, oltenii au dat startul unui adevărat reviriment şi au trei victorii, un egal şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri de Liga 1. De partea cealaltă, Sepsi nu se mai poate lăuda cu un parcurs la fel de bun ca sezonul trecut, când au fost în play-off.

Acum, formaţia din Sfântu Gheorghe este în play-out, cu două victorii, un egal şi două înfrângeri în ultimele cinci partide de campionat.

În cele două confruntări directe de până acum, una în Liga 1 şi una în Cupa României, Sepsi s-a impus o dată şi un meci s-a terminat egal.

Afla mai multe despre: sepsifcu craiova 1948live videoliga 1 

viewscnt
Articole similare