Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - UTA 0-0. Dobrescu a fost eliminat!

VIDEO | Sepsi - UTA 0-0. Dobrescu a fost eliminat!
Comentarii

Sepsi - UTA s-a terminat 0-0, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 4-a din Superligă.

VIDEO Sepsi - UTA 0-0

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Ciobotariu, Bălaşa, Ninaj, Dumitrescu - Păun, Rodriguez , Matei - I. Gheorghe, Tudorie, Damaşcan
Rezerve: Bgan, Dimitrov, Ispas, Mitrea, Aganovic, Renta, Bărbuţ, Golofca, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

UTA: Iacob - Vukcevic, Chindriş, Benga, Dobrescu - Cascini, Batha - Otele, F. Matei, Şteau - Postolachi
Rezerve: Balauru, Isac, Negoescu, Jobello, Keşeru, Maxim, Ademi, Stahl, Hoxhallari
Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90+3 - Final de meci.

Min. 79 - ELIMINARE! Dobrescu vede al doilea galben şi este eliminat!

Min. 63 UTA răspunde prin Jobello, care pătrunde în careu, dar trage puternic peste poartă. 

Min. 61 Ocazie mare pentru Sepsi. Matei i-a pasat în careu lui Damaşcan, care a tras la colţul lung cu stângul, de unde a respins Iacob. 

Min. 50 Sepsi cere penalty. 

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+3 - Pauză.

Min. 12 - Ocazie Sepsi! Dumitrescu trage din unghi, din careu, pe lângă poartă.

Min. 1 - A început partida!

Sepsi joacă acasă cu UTA Arad, de la ora 16:00, în etapa cu numărul 4 din Liga 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe este neînvinsă în noua ediţie a Ligii 1, trupa lui Cristiano Bergodi vine cu un moral foarte bun. UTA are două eşecuri la rând şi caută victoria în această confruntare. 

Cristiano Bergodi, înaintea meciului cu UTA

”Am aşteptări pozitive de la băieţi, pentru că este un meci de campionat. Venim după o înfrângere în Conference League, moralul nu este extraordinar, dar avem încredere că putem face un meci bun pe plan intern. Întâlnim o echipă UTA cu un antrenor tânăr, bun, o echipă care are aşteptări pozitive, pentru că e presiune şi acolo. Este o echipă de tradiţie, cu jucători buni, va fi un meci greu. Toate meciurile sunt echilibrate, cred eu, nu există încă o echipă care să se distanţeze de celelalte.

UTA este o echipă foarte bună şi vor să ajungă în play-off ca şi noi. Este de abia început de campionat şi e normal ca toate echipele să nu fie la turaţie maximă, nu sunt 100% pregătite. Din partea noastră, am încredere în băieţi, în cine va juca şi cine va lua loc pe bancă. Sunt sigur că avem un lot competitiv şi putem face bine, chiar dacă acum, din păcate, calificarea în Conference League e în pericol, dar încă mai avem partida retur”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ilie Poenaru, inainte de meciul cu Sepsi

”Poate fi un avantaj pentru noi că ei au jucat şi joi doar dacă facem ceea ce trebuie. Dacă ne prezentăm cum trebuie, putem să ne creăm un avantaj din asta, dacă nu suntem ceea ce trebuie, nu o să fie un avantaj. Cu toate că Sepsi are un lot destul de mare şi numeric şi valoric şi pot înlocui orice jucător cu altul la fel de bun. Au calitate, au valoare şi sunt pe un fond bun acum. Din punct de vedere mental, al încrederii, ei sunt bine, pe când noi venim după două deplasări slabe.

Am fost nemulţumit de anumite lucruri, de anumiţi jucători, dar vor fi şi modificări din punct de vedere tactic. Vreau altceva la meciul cu Sepsi, poate vreau alt profil de jucători în anumite zone. Dar, trebuie să fie dorinţă, atitudine şi trebuie să ne sacrificăm cu toţii pentru tot ceea ce vrem să facem”, a spus Ilie Poenaru la conferinţa premergătoare meciului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsi - uta arad 

viewscnt
Articole similare