Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO| Sergiu Hanca: "Am fost peste cei de la FCSB!" Ce s-a schimbat de la venirea lui Mircea Rednic

VIDEO| Sergiu Hanca: "Am fost peste cei de la FCSB!" Ce s-a schimbat de la venirea lui Mircea Rednic

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei Dinamo, Sergiu Hanca, s-a declarat dezamăgit de rezultatul de egalitate înregistrat în derby-ul cu FCSB, punctând că formaţia din Ştefan cel Mare arată mai bine de la venirea lui Mircea Rednic şi că va ajunge în play-off.

"Contează că a fost un derby, nu mai contează starea gazonului. Eu sunt supărat că nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Cred că puteam să câştigăm acest meci. Am luat un punct, ne-am apropiat la trei puncte de play-off. Trebuie să fim mai umili. Eu cred că astăzi am fost peste cei de la FCSB. Eu sunt sigur că vom ajunge în play-off anul acesta.

Eu cred că începem să arătăm mult mai bine, mult mai omogeni. Defensiv stăm mult mai bine, am primit doar două goluri dacă nu mă înşel. După această pauză vom reuşi să strângem mai multe puncte şi să arătăm mult mai bine", a declarat Sergiu Hanca, la Telekom Sport.

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a 15-a a campionatului naţional de fotbal, Liga 1. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare