Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Serie A | Milan, din nou doar o remiză albă, Chiricheş a obţinut o victorie în faţa echipei lui Mihăilă. Rezultatele şi rezumatele zilei de duminică

VIDEO | Serie A | Milan, din nou doar o remiză albă, Chiricheş a obţinut o victorie în faţa echipei lui Mihăilă. Rezultatele şi rezumatele zilei de duminică

Serie A

Comentarii

Milan a încheiat cu un egal fără goluri în deplasarea cu Torino şi termină etapa a 32-a pe primul loc. Calabria a avut prima şansă a meciului, dar Berisha a reuşit să apere.

În startul părţii secunde, Vojvoda a încercat de la distanţă, dar Maignan a intervenit senzaţional. Ultima şansă mare a meciului i-a aparţinut lui Tonali, dar Berisha a fost din nou la post. Milan are două puncte avans faţă de Inter, însă nerrazzurii au un meci mai puţin, ceea ce înseamnă că echipa campioană depinde doar de rezultatele ei pentru a-şi apăra titlul.

Roma a fost condusă de Salernitana pe teren propriu şi rămâne pe poziţia a cincea în Serie A. Oaspeţii aui deschis scorul pe Olimpico prin Radovanovic, la mijlocul primei reprize. Radu Drăguşin a intrat în ultima jumătate de oră la Salernitana, dar n-a fost cu noroc pentru ultima clasată din Serie A. Carles Perez a egalat cu 10 minute înainte de final. Imediat, Smalling a găsit şi el poarta adversă, iar Roma nu renunţă la lupta pentru locul patru, pe care se află Juventus, cu un avans de cinci puncte.

Sassuolo, cu Vlad Chiricheş integralist, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa lui Valentin Mihăilă, Atalanta, într-un meci din etapa a XXXII-a a campionatului Italiei.

Mihăilă a fost rezervă.

Au marcat Traore ’24, ’61 pentru Sassuolo şi Muriel ‘90+3 pentru Atalanta.

Alte rezultate din Serie A:

Genoa – Lazio 1-4

Au marcat: Gabarron ’68 (autogol) / Marusic ’31, Immobile ‘45+2, ’63, ‘76

Ştefan Radu a fost rezervă la Lazio.

Napoli – Fiorentina 2-3

Au marcat: Mertens ’58, Osimhen ’84 / Gonzalez ’29, Ikone ’66, Cabral ‘72

Venezia – Udinese 1-2

Au marcat: Henry ’86 / Deulofeu ’35 (penalti), Becao ‘90+4

Confruntarea Bologna – Sampdoria este programată luni.

Afla mai multe despre: chirichesvalentin mihailaserie a 

viewscnt
Articole similare