Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Serie A: Remiză pentru Juventus cu Udinese! Fiorentina, învinsă cu 1-3 de AS Roma! Munteanu a fost rezervă

VIDEO | Serie A: Remiză pentru Juventus cu Udinese! Fiorentina, învinsă cu 1-3 de AS Roma! Munteanu a fost rezervă

Serie A

Comentarii

Formaţia Bologna a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Salernitana, într-un meci din prima etapă a campionatului Italiei, în care a revenit de la 0-1 şi trei jucători au fost eliminaţi.

 

Remiză pentru Juventus cu Udinese! Fiorentina, învinsă cu 1-3 de AS Roma! Munteanu a fost rezervă

Au marcat: De Silvestri ’59, ’77, Arnautovic ’74 / Bonazzoli ’52 (penalti), Coulibaly. Au fost eliminaţi Soriano ’50 şi Schouten ’88 de la Bologna şi Strandberg ’34 de la Salernitana.

Juventus Torino a remizat în deplasare, scor 2-2, cu echipa Udinese. Au înscris Dybala ‘3 şi Cuadrado ’23 pentru Juventus, respectiv Pereyra ’51 (penalti) şi Deulofeu ’83 pentru Udinese.

Formaţia Fiorentina, cu Louis Munteanu rezervă, a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-3, de echipa AS Roma, într-un meci din prima etapă a campionatului Italiei.

Au marcat Mkhitaryan ’26 şi Veretout ’64, ’79 pentru învingători, respectiv Milenkovic ’60 pentru Fiorentina. În minutul 17, de la Fiorentina a fost eliminat Dragowski. În minutul 52, a fost eliminat şi Zaniolo, de la AS Roma.

Tot duminică, Napoli a învins cu 2-0 Venezia, deşi a jucat în inferioritate numerică din minutul 23, când a fost eliminat Osimhen. Au înscris Insigne ’62 (penalti) şi Elmas ’72.

Partidele Cagliari – Spezia şi Sampdoria – AC Milan sunt programate luni.

Afla mai multe despre: seria a-italia-fiorentina-luis munteanu 

viewscnt
Articole similare