Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sevilla s-a impus în derby-ul Andaluziei cu Betis! Toate rezumatele din LaLiga

VIDEO | Sevilla s-a impus în derby-ul Andaluziei cu Betis! Toate rezumatele din LaLiga

La Liga

Comentarii

Sevilla a câştigat derbyul andaluz cu numărul 100 din La Liga şi i-a întrerupt rivalei Betis seria de patru victorii. En Nesyri a marcat în minutul 27 din pasa genială a lui Jesus Navas şi şi-a trecut în cont a 14-a reuşită stagională. Câţiva centimetri i-au lipsit lui Fekir la ultima fază pentru a scoate un punct pentru echipa sa. Sevilla s-a impus cu 1 la 0 şi şi-a securizat locul de Champions League.

De două luni nu mai câştigase VIllarreal un meci în La Liga, iar jucătorii lui Unai Emerey au început senzaţional confruntarea din deplasare cu Eibar. Moi Gomez a deschis scorul încă din secunda 58. Bacca a dubblat avantajul în minutul 34, iar gazdele au avut ocazia să reducă din dinferenţă înaintea pauzei. Burgos a ratat însă o lovitură de la 11 metri. S-a făcut totuşi 1 la 2 la zece minute de la reluare. Enrich a readus-o în meci pe Eibar. Capoue a fost eliminat cu zece minute înainte de final, iar gazdele s-au aruncat în atac. Pe contraatac însă, submarinul galben a mai lovit o dată, de această dată decisiv. Gerard Moreno a bifat al treilea assist din meci, Pedraza a înscris, iar Villarreal s-a impus cu 3 la 1.

Granada a câştigat derby-ul de Europa League cu Sociedad. Şutul deviat al veteranului German Sanchez a stabilit soarta partidei. Granada s-a impus cu 1 la 0 şi obţinut prima sa victorie de pe propriul teren în faţa echipei basce după nouă ani.

Afla mai multe despre: laligavideorezumate 

viewscnt
Articole similare