Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfatul lui Ciprian Tătăruşanu pentru părinţii care au copii sportivi!

VIDEO | Sfatul lui Ciprian Tătăruşanu pentru părinţii care au copii sportivi!

Fotbal

Comentarii

Portarul echipei naţionale, Ciprian Tătăruşanu, a acceptat provocarea ”Împreună suntem fotbal” dedicată sportivilor care au copii, lansată de Federaţia Română de Fotbal. În calitate de jucător profesionist de fotbal, dar mai ales din postura de tată a trei copii, el le oferă câteva sfaturi părinţilor într-un clip special.

Goalkeeper-ul naţionalei României este de părere că părinţii trebuie să îşi încurajeze mereu copiii sportivi, dar să nu intervină în pregătirea lor. „Nu ar trebui să înceapă să le dea sfaturi despre ceea ce ar trebui să facă la fotbal, baschet sau orice alt sport aleg să practice. Trebuie să îi lase pe profesori şi antrenori să îi înveţe, să îi lase pe aceştia să îşi facă meseria. Din fericire pentru mine, părinţii mei nu s-au băgat în activitatea mea sportivă, iar eu, la rândul meu, voi face acelaşi lucru!”.

Ciprian Tătăruşanu ne-a împărtăşit cea mai frumoasă amintire a sa din copilărie, dar şi cât de atraşi sunt cei mici de sport. ”Până acum nu îi văd prea interesaţi de fotbal! Sebastian, băiatul cel mare, este mai degrabă pasionat de baschet şi zilnic aruncăm la coşul de baschet”.

 

Afla mai multe despre: tatarusanu 

viewscnt
Articole similare