Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Show în Arabia Saudită! Şumudică a câştigat în prelungiri şi i s-a făcut rău când arbitrii au vrut să-i anuleze golul. În ce stare se află acum

VIDEO | Show în Arabia Saudită! Şumudică a câştigat în prelungiri şi i s-a făcut rău când arbitrii au vrut să-i anuleze golul. În ce stare se află acum
Comentarii

În runda a 7-a din Arabia Saudită, Al-Shabab, echipa antrenată de Marius Şumudică, a jucat pe teren propriu cu Al Qadisiya şi a câştigat cu 2-1 printr-un gol marcat în minutul 90+6. Lui Şumudică i s-a făcut rău la finalul meciului.

UPDATE: Lui Marius Şumudică i s-a făcut rău după ce arbitrii au vrut să anuleze golul marcat de Al-Shabab în prelungiri. Până la urmă, după ce au apelat la VAR, arbitrii au validat golul. Totuşi, Şumudică a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar, din fericire, şi-a revenit şi a putut merge la conferinţa de presă.


Meciul a fost câştigat de echipa la care Valerică Găman a fost integralist. Golul victoriei a fost înscris în al şaselea minut de prelungire de Khalid Kaabi. Prima reuşită a echipei din Riad a purtat semnătura lui Luiz Antonio. 

Pentru Al Qadisiya a înscris brazilianul Elton, care a jucat şi în Liga 1 la FCSB. Echipa din Khobar a jucat a doua repriză cu un om mai puţin, după eliminarea lui Jorginho din al patrulea minut de prelungire al primei reprize. 

În urma victoriei, Al-Shabab este pe locul 7 cu 12 puncte. Budescu este în continuare accidentat. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shababgamanbudescu 

viewscnt
Articole similare