Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW total făcut de fanii lui Betis înaintea derby-ului cu FC Sevilla. Focuri de artificii în apropierea stadionului

VIDEO | SHOW total făcut de fanii lui Betis înaintea derby-ului cu FC Sevilla. Focuri de artificii în apropierea stadionului
Comentarii

La Liga a revenit după o pauză de 93 de zile cu un mare meci. FC Sevilla şi Betis s-au întâlnit în derby-ul oraşului, iar gazdele s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Ocampos ('56 - penalty) şi de Fernando ('62)

Înaintea derby-ului cu FC Sevilla, fanii lui Betis au făcut spectacol în oraş. Dacă meciul s-a jucat fără spectatori, din cauza pandemiei de coronavirus, suporterii oaspeţilor şi-au făcut de cap cu focuri de artificii în apropierea stadionului "Ramon Sanchez-Pizjuan".

FC Sevilla a învins-o, joi seară, pe teren propriu, scor 2-0, pe Betis, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Spaniei, prima din LaLiga de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

Golurile au fost marcate de Ocampos (56 - penalty) şi  Fernando (62) (VIDEO AICI).

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria celor care şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului.

Campionatul Spaniei este al doilea mare campionat care a revenit, după cel Bundesliga, reluată la 16 mai.

Vineri au loc în La Liga meciurile Granada – Getafe şi Valencia CF – Levante.

Partidele Espanyol Barcelona – Alaves, Celta Vigo – Villarreal, Leganes – Valladolid şi Mallorca - FC Barcelona sunt programate sâmbătă, iar confruntările Athletic Bilbao - Atlético Madrid, Real Madrid – Eibar şi Real Sociedad – Osasuna se vor disputa duminică.

Afla mai multe despre: sevilla 

viewscnt
Articole similare