Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SHOW total marca Lionel Messi. Starul argentinian, două pase de gol în victoria obţinută de Inter Miami în faţa campioanei entitre

VIDEO | SHOW total marca Lionel Messi. Starul argentinian, două pase de gol în victoria obţinută de Inter Miami în faţa campioanei entitre

Lionel Messi

Comentarii

Cu două pase decisive ale starului Lionel Messi, Inter Miami s-a impus cu scorul de 3-1, duminică, pe terenul lui Los Angeles FC, campioana entitre din MLS.

"Mă simt bine fizic. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, eu pot juca în continuare şi îmi pot ajuta echipa într-un fel sau altul. Sper că vom continua în această dinamică", a declarat Messi, la finalul meciului.

Al doilea gol al lui Miami a fost marcat în urma unei combinaţii între foşti jucători ai Barcelonei: lansat de Sergio Busquets, Messi i-a pasat lui Jordi Alba în careu, iar acesta a înscris un gol cu piciorul stâng (2-0).

Starul argentinian a contribuit şi la al treilea gol al echipei patronate de David Beckham, marcat de ecuadorianul Leonardo Campana în min.83, în timp ce golul de onoare al lui LA FC a venit în min.90.

Inter Miami rămâne, totuşi, pe locul 14 în Conferinţa de Vest, la 8 puncte de locul 9, care asigură calificarea în playoff. De la sosirea lui Messi, Inter Miami şi-a schimbat complet faţa, reuşind 11 meciuri consecutive fără înfrângere şi 10 victorii în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: messimls 

viewscnt
Articole similare