You are here:

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Canada şi e pregătită să uite de accidentare: "A fost cea mai grea perioadă din cariera mea"

VIDEO | Simona Halep a plecat spre Canada şi e pregătită să uite de accidentare: "A fost cea mai grea perioadă din cariera mea"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a plecat spre Canada, unde va participa la primul său turneu, după o pauză de trei luni. Sportiva a suferit o ruptură musculară, la jumătatea lunii maii, la turneul de la Roma.

"Sunt mult mai bine. M-am si odihnit mental. Dar fizic sunt bine. Nu am avut dureri când m-am antrenat. Acum sper sa fiu aptă să şi joc turneele. Îmi propun doar să fiu sănătoasă si sa încerc sa joc cat mai multe meciuri. Mi-e dor de teren. Mi-e dor de turneu, de competiţie. Ştiu că va fi foarte greu la început, dar nu mi-e teamă. O să merg cu încredere si o sa vad ce-o sa pot sa fac.

Este posibil orice la o astfel de accidentare. N-am mai trecut prin aşa ceva, o ruptură musculară, dar medicii au spus ca sunt recuperată, eu mî simt recuperată, dar la meciul oficial e diferit, aşa ca o sa vad cand ajung acolo. A fost cea mai grea perioadă din cariera mea, pentru ca a fost o accidentare destul de gravă. Nu m-am mai întâlnit cu aşa ceva pana acum, dar am luat pozitivul şi m-am bucurat ca am stat acasa" , a spus Simona Halep.

Simona Halep, locul 10 mondial, a primit un wild-card pentru turneul National Bank Open de la Montreal, fost Rogers Cup. Simona Halep a câştigat trofeul la turneul canadian în 2016 şi în 2018 şi a fost finalistă în 2015.

Programat între 9 şi 15 august, Rogers Cup este primul turneu important din seria care precede ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare