Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simona nu stă la discuţii. Mesajul direct pe care i l-a transmis lui Darren Cahill: "Te aştept înapoi"

VIDEO | Simona nu stă la discuţii. Mesajul direct pe care i l-a transmis lui Darren Cahill: "Te aştept înapoi"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep i-a transmis un mesaj lui Darren Cahill imediat după finalul meciurilor de la gala demonstrativă din cadrul Sports Festival

Darren Cahill a acceptat invitaţia organizatorilor Sports Festival şi se află la Cluj în aceste zile. La gala demonstrativă în care Halep, Copil, Fognini şi Hantuchova au promovat sportul de masă, Cahill a stat pe banca antrenorilor. 

Australianul a stat, în general, deoparte şi nu a intrat foarte mult în joc, însă el a fost cel care l-a invitat pe Stere Halep să participe activ la meciul de dublu mixt dintre Halep şi Copil de o parte şi Fognini şi Hantuchova de cealaltă parte. Cahill a schimbat totuşi câteva mingi cu fosta sa elevă, în timpul meciului ei de simplu, cu Daniela Hantuchova.

Simona îi duce dorul australianului şi nu pierde nicio ocazie de a-i arăta că doreşte să lucreze din nou cu el. "Darren ai făcut ca această seară să fie cu adevărat specială. Mulţumesc că ai venit din Australia şi te aştept înapoi în echipa mea!", a declarat Simona la finalul galei. 

Pentru Simona, următorul turneu la care va participa este cel de la Eastbourne, care începe pe 23 iunie. Este singura competiţie pe iarbă pentru Halep înainte de Wimbledon. 

Afla mai multe despre: halepcahilltenisantrenor 

viewscnt
Articole similare