You are here:

VIDEO | "Sincer, nu mă simt pregătit!". Jakub Hromada profită la maximum de pauza din Superliga: "Sunt într-o bulă"

VIDEO | "Sincer, nu mă simt pregătit!". Jakub Hromada profită la maximum de pauza din Superliga: "Sunt într-o bulă"

Rapid

Comentarii

Unul dintre jucătorii căruia Marius Şumudică şi Rapid îi simt cel mai tare lipsa este Jakub Hromada (28 de ani), mijlocaş central ceh care s-a dovedit important de fiecare dată când a intrat pe teren pentru echipa din Giuleşti.

Transferat cu 500.000 de euro de Rapid de la Slavia Praga, din Cehia, Jakub Hromada şi-a arătat din plin calităţile atunci când a fost folosit la 100%, din punct de vedere fizic, dar momentan mai are de tras până să ajungă să fie din nou pregătit după ce şi-a revenit din accidentare.

Jakub Hromada îşi încarcă "bateriile" pentru Rapid: "Am nevoie de această perioadă"

Hromada recunoaşte că nu este încă sută la sută din punct de vedere fizic şi anunţă că pauza de două săptămâni pricinuită de meciurile echipelor naţionale îi prinde foarte bine ca să se poată pune la punct şi să ajute din nou Rapid.

În ultimele meciuri, în care a intrat forţat de împrejurări, Hromada recunoaşte că nu s-a simţit bine, dar spune că nu îi este frică de o nouă accidentare. Nu se teme de contacte şi nu are "frâna de mână" trasă în timpul jocului.

"Pentru mine este foarte importantă această pauză pentru naţională fiindcă, să fiu sincer, din punct de vedere fizic nu sunt sută la sută. Accidentarea a fost de durată şi a mai apărut o mică problemă între timp, aşa că nu m-am antrenat foarte mult şi am simţit asta pe tereb. Aşa că am nevoie de această perioadă şi sper să fiu mai bine pregătit.

Să fiu sincer nu simt că sunt sută la sută pregătit pentru cum aş vrea să fiu şi cum trebuie pentru a ajuta echipa, aşa că este importantă această pauză pentru a lucra din greu şi să fiu mai bun decât înainte.

(Îţi este frică atunci când intri pe teren după accidentarea ta) Nu, sunt genul de persoană care atunci când intră pe teren sunt într-o bulă şi nu mă mai gândesc la accidentări, nu mă gândesc la ce s-a întâmplat în trecut. Sunt în bula mea şi cred căp şi la primul meci, când am revenit după 4-5 luni, în cel cu U Cluj, ştiu că am căzut şi nu am observat, nu m-am gândit la accidentarea mea de la umăr", a declarat Jakub Hromada.

Jakub Hromada a jucat 159 de minute în trei meciuri pentru Rapid în acest sezon, fără gol sau pasă de gol în dreptul său.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Jakub Hromada în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hromadarapidrevenireaccidentarepregatirevideo 

viewscnt
Articole similare