Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Singura dorinţă a lui Miriuţă pentru cantonamentul iernii: "Sper să nu păţim acest lucru" Mesajul antrenorului pentru conducere

VIDEO | Singura dorinţă a lui Miriuţă pentru cantonamentul iernii: "Sper să nu păţim acest lucru" Mesajul antrenorului pentru conducere

Hermannstadt​

Comentarii

Prognoza meteo pentru Turcia îi sperie pe toţi antrenorii echipelor din Liga I ajunse în Antalya. Ploile ar putea să dea peste cap planurile de pregătire ale lor.

Vasile Miriuţă şi-a dus jucătorii în Turcia pentru un stagiu care se va încheie pe 25 ianuarie. Deşi au fugit de gerul din România, nici condiţiile din Antalya nu sunt cele mai prielnice pentru antrenamente. 

"Lăsăm frigul şi dăm de ploi. Am văzut ce e în Antalya, plouă non stop, sperăm să avem un cantonament reuşit, dar dacă va ploua în continuare aşa, va fi cam greu. Am păţit-o cu CFR-ul odată . A plouat 4-5 zile şi m-am antrenat pe artificial. Sper să nu mai păţim acest lucru.Sunt mulţumit de lot, de conducere, ne-qa sigurat toate condiţiile pentru a face performanţă, mi-au adus jucătorii pe care i-am dorit" a spus antrenorul lui Hermannstadt. 

Cu sibienii a plecat în cantonament şi Tsomou, fotbalistul care se zvonea că este curtat de FCSB. 
 
"Păi am auzit de la cineva de acolo că nu e fotbalist de la FCSB. Nu îi mai dau numele, dar aşa am auzit. Aşa mi s-a transmis. Dar important e ca el să joace la noi foarte bine şi să marcheze" a declarat Miriuţă.

Afla mai multe despre: hermannstadtmiriuţăantalyatsomoufcsb 

viewscnt
Articole similare