Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şocul zilei în Statele Unite. Final de sezon pentru Ibrahimovic. LA Galaxy a ratat calificarea în playoff

VIDEO | Şocul zilei în Statele Unite. Final de sezon pentru Ibrahimovic. LA Galaxy a ratat calificarea în playoff
Comentarii

LA Galaxy, echipa lui Zlatan Ibrahimovic, a ratat calificarea în playoff-ul din MLS, după ce a pierdut cu 2-3 în faţa lui Houston Dynamo, în ultima etapă a sezonului regulat.

LA Galaxy avea nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a-şi asigura ultimul loc de playoff din Conferinţa de Vest a MLS. Nu a obţinut-o, deşi a condus cu 2-0 la pauză pe Houston Dynamo. Ola Kamara marcase o dublă pentru echipa din "Oraşul Îngerilor" în primele 30 de minute ale meciului. După pauză, dezastru pentru echipa lui Ibrahimovic! Quioto a redus din diferenţă în minutul 57, Manotas a restabilit egalitatea din penalti în minutul 73 şi tot el a marcat golul victoriei lui Houston, şase minute mai târziu. S-a terminat 2-3, rezultat în urma căruia LA Galaxy a terminat pe locul 7 în Conferinţa de Vest. 
 
Ultimul loc de playoff i-a revenit lui Real Salt Lake, care pierduse şi ea în ultima etapă în faţa lui Portland Timbers, scor 0-3.
 
Pentru Zlatan Ibrahimovic, ratarea prezenţei în playoff reprezintă o mare lovitură. Suedezul a marcat 22 de goluri şi a dat 7 assisturi în primul său sezon la LA Galaxy, în 27 de meciuri.
Într-un alt meci din ultima etapă a sezonului regulat din MLS, echipa lui Wayne Rooney, DC United, a remizal la zero cu echipa lui Bastian Schweinsteiger, Chicago Fire. În urma acestui rezultat, DC United a prins playoff-ul de pe locul patru, în timp ce echipa din Chicago a terminat pe locul 10 şi a ratat prezenţa în faza decisivă pentru titlu.

 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicla galaxyplayoffmlscalificare 

viewscnt
Articole similare