Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şoferi daţi jos de la volan de poliţist şi obligaţi să se uite la victima unui accident mortal! Pompier: "Respect pentru el şi pentru ce a făcut! Are dreptate!"

VIDEO | Şoferi daţi jos de la volan de poliţist şi obligaţi să se uite la victima unui accident mortal! Pompier: "Respect pentru el şi pentru ce a făcut! Are dreptate!"

Auto

Comentarii

Imagini incredibile surprinse în Germania pe o autostradă din apropiere de Nurnberg, după un accident grav dintre două camioane, soldat cu o victimă.

Unul dintre şoferii celor două campioane a decedat, iar unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului a avut o reacţie ieşită din comun în momentul în care a realizat că traficul s-a blocat aproape total din cauza şoferilor curioşi, care încetineau pentru a fotografia locul accidentului şi victima cu telefoanele mobile.

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis, iar trecătorii nu şi-au putut stăpâni curiozitatea. Poliţistul a început să strige către şoferii opriţi: "Vreţi să vedeţi victima!?".

Acesta şi-a pierdut cumpătul când a văzut cât de muţi şoferi încearcă să surprindă scena accidentului blocând practic traficul. La un moment dat, ofiţerul  Stefan Pfeiffer i se adresează unui şofer în engleză: "Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze. Poate vrei să-l saluţi... Ar trebui să îţi fie ruşine!"Pompier: "Respect pentru poliţist şi pentru ce a făcut! Are dreptate!"

Reprezentanţii poliţiei se folosesc acum de imagini pentru a face un apel la populaţie şi pentru a transmite că această curiozitate morbidă poate crea probleme mari, existând situaţii în care echipele de intervenţie nu pot ajunge la locul accidentului tocmai din cauza blocajelor formate din această cauză.

Rudolph Heimann, un pompier care are des de-a face cu astfel de situaţii, a ţinut să laude gestul poliţistului în presa din Germania.

"Întotdeauna e la fel! Se opresc, filmează şi noi nu reuşim să ajungem la locul accidentului! Pur şi simplu ne blochează din a ne face meseria. Este frustrant. Din punctul meu de vedere aceşti oameni trebuie să fie amendaţi şi să aibă permisul suspendat pentru un an! Cred că ce a făcut poliţistul e în totalitate corect! Respect pentru el! E extraordinar ce a făcut. Respect!

Acei şoferi încetineau doar pentru că voiau să se uite! Merg încet, se uită pe geam şi filmează, ceea ce mi se pare brutal!
", a declarat Heimann, citat de www.infranken.de.

 

Afla mai multe despre: accidentpolitistvictima 

viewscnt
Articole similare