You are here:

VIDEO | Sorin Cârţu despre cea mai mare problemă a FCSB: "Toate deciziile sunt luate de Becali, de la cum se joacă la cine joacă!"

VIDEO | Sorin Cârţu despre cea mai mare problemă a FCSB: "Toate deciziile sunt luate de Becali, de la cum se joacă la cine joacă!"

Superliga

Comentarii

FCSB e în vacanţă. Doar pentru două zile însă. Duminică pleacă în cantonament în Olanda, unde o aşteaptă şi amicalele tari.

Amicale tari pentru FCSB în cantonamentul din Olanda

Pentru primul titlu după 4 ani, FCSB se va pregăti în Olanda cu PAOK, cu Ajax şi cu Brugge. Primul va fi cu belgienii, pe 4 iulie. Peste mai puţin de o lună roş-albaştrii vor începe parcursul european. Dacă nu va fi io surpriză în primul tur, Rudar Velenje din Slovenia va fi adversata roş-albaştrilor.

"Nu cred că va fi mai uşor, mai ales că obiectivul nostru e sa intrăm în grupele Europa League. Va fi destul de greu. Chiar primul adversar e dntr-o ţară care totuşi are un fotbal de calitate. Va fi presiune din nou pe Dică", spune Duckadam.

Fost antrenor la FCSB, Sorin Cârţu ştie cum vor sta lucrurile şi campionatul viitor.

"Toate sunt alegerile lui Gigi (n.r. Becali), de la cap la coadă. De la antrenor, cine să fie antrenor, cum să se joace, cine să joace. Nu mai sunt secrete astea. Acolo antrenor e Gigi. Practic el e director tehnic şi celălalt e antrenor principal, dar decizia e la directorul tehnic", spune Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: becalifcsbcirtucartudica 

viewscnt
Articole similare