Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sparta Praga - Sigma Olomouc 1-0. Victorie importantă obţinută de gazde. Viktoria Plzen este noua campioană!

VIDEO Sparta Praga - Sigma Olomouc 1-0. Victorie importantă obţinută de gazde. Viktoria Plzen este noua campioană!galerie foto
Comentarii

În direct la Telekom Sport 4, Sparta Praga a învins-o cu 1-0 pe Sigma Olomouc, în penultima etapă a campionatului Cehiei. Toţi cei trei români au evoluat la gazde, însă niciunul nu s-a evidenţiat.

Viktoria Plzen a câştigat pentru a cincea oară campionatul Cehiei, sâmbătă, după ce a învins cu 2-1 echipa Teplice şi rivala Slavia Praga a pierdut confruntarea cu Jablonec, scor 1-3, în penultima etapă.

Sparta - Sigma 1-0 (Sural 46)

Min. 90+3 - Final de meci

Min. 77 - Fază mai rar întâlnită pe un stadion de fotbal. Arbitru acordă o lovitură liberă indirectă la câţiva metri de poarta oaspeţilor, dar Sparta nu profită

Min. 65 - Pe teren îşi face apariţia şi cel de-al treilea român din lotul Spartei, Bogdan Vătăjelu

Min. 59 - Stanciu este înlocuit. Meci şters pentru român

Min. 46 - GOOOOOL SPARTA! Sural deschide scorul

Min. 46 - Startul reprizei a doua

Min. 45+2 - Finalul primei reprize

Min. 38 - Veprek vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat

Min. 17 - Start liniştit de meci. Stanciu a avut câteva incursiuni bune în banda dreaptă

Min. 1 - A început partida


Echipa de start:

Sparta Praga: Niţă - Zahustel, Costa, Stetina, Frydek - Stanciu, Kulhanek, Kanga, Plavsic - Ben Chaim, Sural


Echipa românilor Niţă, Stanciu şi Vătăjelu nu mai are nicio şansă la o clasare pe loc de Liga Campionilor, însă poate prinde o poziţie cât mai bună pentru Europa League. Iar locul 3 reprezintă cea mai bună clasare. Sigma ocupă această poziţie în prezent, cu 52 de puncte. Sparta e pe locul 3, cu 49 de puncte, între cele două echipe intercalându-se Jablonec, cu 50 de puncte.

LIVE VIDEO Sparta Praga - Sigma Olomouc Telekom Sport

"E important pentru că dacă învingem, vom trece peste ei, aşa că pot spune acum că este cel mai important meci al anului, pentru noi pentru că nu am avut un sezon prea bun, iar acum trebuie să salvăm ce se mai poate salva şi să ne calificăm în Europa League", spune Stanciu.

După un lung şir de egaluri, Sparta vine după trei victorii şi o înfrângere în ultimele patru etape.Această serie bună a urcat-o pe loc de Europa League, deşi la un moment dat obiectivul în cauză părea pierdut.

Stanciu s-a impus în campionatul Cehiei, având deja şase goluri marcate pentru noua sa echipă. Sparta joacă bine acasă, acolo unde a pierdut un singur meci de-a lungul sezonului. Sigma s-a impus în tur cu 1-0, dar la precedentele trei vizite la Praga a pierdut toate jocurile şi a încasat nu mai puţin de 13 goluri!

Afla mai multe despre: sparta pragasigma olomouccehianicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare