Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în LaLiga! Real Madrid a obţinut cu mare noroc cele trei puncte pe terenul lui Valladolid. Celta Vigo - Sevilla 1-1

VIDEO | Spectacol în LaLiga! Real Madrid a obţinut cu mare noroc cele trei puncte pe terenul lui Valladolid. Celta Vigo - Sevilla 1-1
Comentarii

Rezumatele zilei de vineri din LaLiga.

Getafe - Mallorca 2-0

Getafe a încheiat anul cu o victorie. Borja Mayoral a fost eroul partidei cu Mallorca. A înscris ambele goluri ale gazdelor, în repriza a doua. Getafe a câştigat cu 2-0 şi a scăpat pentru moment de zona nisipurilor mişcătoare.

Celta Vigo - Sevilla 1-1

Vecine în subsolul clasamentului, Celta şi Sevilla şi-au împărţit punctele. Doi puşti de 20 de ani au înscris golurile de pe Estadio de Balaidos. Pentru Veiga a fost a patra reuşită a sezonului. Salas a înscris însă în premieră în LaLiga şi i-a adus un punct Sevillei.

Valladolid - Real Madrid 0-2

Real Madrid a obţinut cu mare noroc cele trei puncte pe terenul lui Valladolid. Vinicius a ratat prima mare ocazie a meciului. Gazdele au fost mult mai periculoase. Courtois a fost însă fabulos. Portarul belgian a respins incredibil mingea în două faze. Aguado şi Leon au fost blocaţi. Madrilenii au primit un penalty aprig contestat de jucătorii lui Valladolid. Leon a fost eliminat pentru proteste, iar Benzema a marcat de la 11 metri. Real a mai lovit o dată pe contraatac. Tot Benzema a înscris, iar meciul s-a încheiat 0-2.

Cadiz - Almeria 1-1

Afla mai multe despre: valladolid real madridla liga 

viewscnt
Articole similare