Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol în Premier League! Wolves a produs surpriza etapei şi a făcut instrucţie cu Chelsea. Manchester United a învins cu 3-0

VIDEO | Spectacol în Premier League! Wolves a produs surpriza etapei şi a făcut instrucţie cu Chelsea. Manchester United a învins cu 3-0

Premier League

Comentarii

Arsenal a profitat de greşelile inexplicabile ale celor de la Liverpool şi a câştigat derby-ul etapei în Premier League. Manchester United a făcut instrucţie cu West Ham şi pune presiune pe Tottenham şi Aston Villa

Chelsea - Wolves 2-4

Wolves a produs surpriza etapei în Anglia. A făcut instrucţie cu Chelsea pe Stamford Bridge. 

Londonezii au avut un început ideal de meci. Golgheterul Cole Palmer a deschis scorul. Avantajul a ţinut doar patru minute.  Matheus Cunha a egalat cu noroc. Oaspeţii intrat în avantaj la pauză, după autogol lui Disasi din finalul reprizei.

Cunha a continuat spectacolul şi după pauză. Mai întâi a făcut 3-1 dintr-o pasă ideală a lui Neto, ca mai apoi să realizeze hatttrick-ul, după un penalty executat pefect. Thiago Silva a redus din diferenţă pe finalul meciului, dar nu a mai contat. Chelsea a ajuns la al doilea meci consecutiv în campionat în care a primit patru goluri şi a bifat a doua înfrângere la rând.

Manchester United - West Ham 3-0

Manchester United se apropie de top patru în Premier League. S-a impus fără probleme pe Old Trafford cu West Ham.

”Diavolii roşii” au deschis scorul prin Hojlund. Cu această reuşită, danezul a ajuns la patru goluri consecutive în toate competiţiile. Actul secund i-a aparţinut în totalitate lui Garnacho. 

Mai întâi, puştiul de 19 ani a făcut 2-0 dintr-o pasă perfectă a lui Bruno Fernandes. În finalul meciului, Garnacho a realizat dubla, şi a stabilit scorul final al meciului: Manchester United - West Ham 3-0.

Arsenal - Liverpool 3-1

Arsenal a câştigat derby-ul etapei, cu Liverpool. Tunarii au fost mai pragmatici şi s-au impus cu 3-1. Meciul a început ideal pentru elevii lui Arteta. Allison a respins o minge în piciorul lui Saka, iar şeptarul londonezilor a deschis scorul.

Liverpool a egalat chiar înaintea pauzei. Luis Diaz a trimis mingea în mâna lui Gabriel, iar balonul s-a scurs în poartă.

În repriza a doua, a venit rândul ”cormoranilor” să o comită. Alisson şi Van Dijk s-au încurcat reciproc, iar Martinelli, rămas cu poarta goală, nu a ratat. Cu avantaj numeric pe teren, după eliminarea lui Konate, Arsenal a mai lovit o dată. Alisson şi Van Dijk au fost principalii vinovaţi şi la golul de 3-1, înscris de Trossard.

Arsenal s-a apropiat la doar două puncte de Liverpool, care se află în continuare pe prima poziţie în Premier League.

Bournemouth - Nottingham 1-1

Afla mai multe despre: rezultate premier leaguechelsea wolvesmanchester unitedarsenal liverpool 

viewscnt
Articole similare