You are here:

VIDEO | Spectaculos! Nadia Comăneci, martoră la bucuria suporterilor din Piaţa Universităţii, după calificarea României în optimile EURO 2024

VIDEO | Spectaculos! Nadia Comăneci, martoră la bucuria suporterilor din Piaţa Universităţii, după calificarea României în optimile EURO 2024
Comentarii

Nadia Comăneci a trăit, împreună cu Orange Sport, emoţiile din Piaţa Universtăţii, bucuria calificării României în optimile de finală ale EURO 2024.

Imagini fabuloase văzută de Nadia Comăneci, în timp real, din Piaţa Universităţii cu bucuria fanilor români după calificarea tricolorilor în optimile EURO 2024. "Zeiţa de la Montreal" a transmis felicitări, după ce a urmărit meciul.

VIDEO | Nadia Comăneci a trăit, în timp real, bucuria suporterilor români din Piaţa Universităţii

Nadia Comăneci a vrut să vadă, cu ajutorul Orange Sport, imagini în direct bucuria românilor din Piaţa Universităţii şi a fost cu adevărat emoţionată.

"Bravo! Mă bucur enorm, ca orice român. Am trăit cu mari emoţii acest meci. Felicitări, Noua Generaţie de Aur! Tuturor, antrenorilor, jucătorilor, vă urmăresc în continuare. Abia aştept!", a declarat Nadia Comăneci, pentru Orange Sport.

Calificare istorică a României în optimile de finală la EURO 2024

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, miercuri, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală. La ediţiile din 1984, 1996, 2008, 2016 şi 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii a competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

Afla mai multe despre: nadia comanecivideobucuriepiata universitatii 

viewscnt
Articole similare