Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stadiul lucrărilor la Stadionul Ghencea în ziua în care ar fi trebuit să înceapă EURO 2020: "Tot acest decalaj s-a întâmplat din cauza pandemiei"

VIDEO | Stadiul lucrărilor la Stadionul Ghencea în ziua în care ar fi trebuit să înceapă EURO 2020: "Tot acest decalaj s-a întâmplat din cauza pandemiei"

Fotbal intern

Comentarii

EURO 2020 ar fi trebuit să înceapă astăzi, la Roma, cu duelul dintre Italia şi Turcia, din grupa A. Din cauza pandemiei de coronavirus, turneul final a fost amânat pentru vara anului următor.

EURO 2020 va avea loc în 12 oraşe, printre care şi în Bucureşti. În ziua în care ar fi trebuit să debuteze turneul final, Stadionul Ghencea este gata în proporţie de 85%.

Gică Popescu şi-a continuat vizitele periodice la noua arenă şi totul merge conform noului plan. După vechiul plan, arena trebuia să fie gata.

"Activitate este, dar, din păcate, sunt doar constructorii care lucrează să finalizeze stadionul. Cu siguranţă, Stadionul Ghencea şi Stadionul Arcul de Triumf ar fi fost gata de antrenament. Ne uităm la stadiul la care se află acum stadionul Steaua şi este oarecum întârziat din cauza pandemiei şi din cauza schimbării graficului de execuţie. Noi aveam un grafic de execuţie în trei schimburi, astfel încât la această dată stadionul să fi fost montat şi să se fi putut antrena aici.

Tot acest decalaj s-a întâmplat din cauza apariţiei pandemiei şi bineînţeles din cauza întârzierii Euro cu un an de zile. Nu putem spune că ne-a ajutat pandemia, pentru că pandemia nu a ajutat pe nimeni, din contră. Însă, la anul, toate aceste obiective pe care ni le-am asumat şi pe care le vom construi pentru Euro 2020 vor fi cu siguranţă terminate mult mai devreme" , a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica popescueuro 2020 

viewscnt
Articole similare