Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stanciu aşteaptă un ajutor nesperat în drumul spre Euro: "Ne-au promis sprijin" Care este avantajul imens al tricolorilor înaintea dublei care ne poate trimite la turneul final

VIDEO | Stanciu aşteaptă un ajutor nesperat în drumul spre Euro: "Ne-au promis sprijin" Care este avantajul imens al tricolorilor înaintea dublei care ne poate trimite la turneul final

Echipa națională

Comentarii

România merge la Euro 2020 dacă va reuşi să treacă cu bine de dubla cu Suedia şi Spania, dar există şi o altă şansă pentru tricolori dacă prestaţiile nu vor fi cele aşteptate.

Selecţionata lui Contra poate ajunge în barajele din Liga Naţiunilor dacă nicio naţională clasată mai jos ca noi în diviziile competiţiei nu va obţine calificarea la turneul final din preliminariile clasice. Singura capabilă să dea socotelile peste cap este Kosovo, adversara Cehiei la prezenţa între cele mai bune 24 de echipe ale continentului. Stanciu speră ca indirect cehii să ne dea o mână de ajutor. 
 
"Chiar vorbeam şi cu colegii de la echipă, cu cei care sunt în naţionala Cehiei, şi din ce am văzut şi din ce ştiu, dacă ei vor câştiga cu Kosovo se vor califica direct şi aproape sigur sau de fapt sigur vom mai avea o şansă prin Liga Naţiunilor. Dar nu ne gândim la asta, ne gândim doar să câştigăm cu Suedia. Da, le-am spus că îi cinstesc dacă najută, în primul rând şi ei au nevoie de o calificare şi sunt la un punct în faţa lui Kosovo iar dacă vor câştiga meciul ăsta, joacă şi acasă, se vor duce la Euro" a spus mijlocaşul naţionalei la sosirea în ţară. 
 
Stanciu este deja unul dintre fotbaliştii cu cele mai multe selecţii din lotul actual al lui Contra. 
 
"Sunt bucuros că mă aflu din nou aici, sunt două meciuri capitale, sincer să fiu sunt fericit că am ajuns în situaţia asta pentru că totuşi depindem de noi, pentru că la începutul grupei am fost în urna a patra, deci în mod normal plecam cu şansa a patra. Vor fi două meciuri grele şi cred eu că trebuie să ne focusăm atenţia doar pe meciul cu Suedia pentru că dacă nu reuşim să câştigăm cu Suedia, rezultatul din Spania nu mai contează. Cu siguranţă este un mare avantaj că vom juca cu 50.000 de oameni în tribune. A fost un avantaj şi un atu pentru noi şi faptul că la meciul cu Norvegia au fost atât de mulţi copii, le mulţumim pentru că au venit, chiar nu mă aşteptam să fie atâţia, şi credeţi sau nu, chiar ne-au ajutat şi ne-au încurajat" a fost comentariul lui Nicuşor. 
 
 
 

Afla mai multe despre: stanciucehiakosovobarajeuefa nations league 

viewscnt
Articole similare