Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start senzaţional în Six Nations 2019. Ţara Galilor a câştigat la Paris după ce a fost condusă cu 16-0

VIDEO | Start senzaţional în Six Nations 2019. Ţara Galilor a câştigat la Paris după ce a fost condusă cu 16-0

Rugby

Comentarii

Ediţia din acest an a turneului s-a deschis cu supermeciul dintre Franţa şi Ţara Galilor. Galezii au revenit fantastic în repriza a doua a întâlnirii şi au reuşit să se impună.

Doar şase minute au trecut din turneu şi a venit şi primul eseu. Cocoşii galici au punctat prin Picamoles. Huget a făcut 10-0 după un sfert de oră. Cu o lovitură liberă şi un drop gol, Lopez a stabilit scorul pauzei, 16-0 pentru Franţa. Galezii au făcut o a doua repriză fantastică şi au întors soarta meciului. Williams a culcat mingea în terenul de ţintă francez imediat după reluare. Imediat, North a primit un cadou incredibil şi a profitat. Franţa a intrat din nou în avantaj, după o lovitură de pedeapsă, dar North a avut ultimul cuvânt. A marcat al doilea său eseu, Biggar a convertit, iar Ţara Galilor a încheiat meciul cu o victorie 24-19.
 
Celalalte două partide din runda inagurală a turneului celor 6 naţiuni se joacă sâmbătă. Irlanda şi Anglia se înfruntă la Dublin în calitate de primele două favorite la câştigarea trofeului.
 
 

Afla mai multe despre: six nationsfranţaţara galilor 

viewscnt
Articole similare