Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start surprinzător în campionatul suedez! Toate cele trei nou-promovate au câştigat în etapa inaugurală. Gafa zilei în Europa

VIDEO | Start surprinzător în campionatul suedez! Toate cele trei nou-promovate au câştigat în etapa inaugurală. Gafa zilei în Europa
Comentarii

România pierdea în urmă cu o săptămână primul meci din preliminariile Euro 2020 în faţa Suediei în momentul în care prima ligă suedeză nu începuse încă.

Abia în weekendul trecut s-a jucat runda care a deschis noua ediţie de campionat. Helsingborg, Falkenberg şi Eskilstuna sunt cele trei nou-promovate şi toate au reuşit să debuteze cu dreptul în această stagiune. Helsingborg, avându-l pe căpitanul naţionalei suedeze Andreas Granqvist în primul 11, a învins-o cu 3-1 pe Norkoping, iar Johnsson a reuşit o dublă pentru gazde. Fotbalistul a revenit în urmă cu aproape un an la fosta campioană a Suediei.

Tot cu 3-1 s-a impus şi Eskilstuna în faţa lui IFK Goteborg. Gazdele au condus cu 2-0, dar au tremurat pe final după o greşeală imensă a portarului bulgar Ivanov. 

Falkenberg şi-a adăugat şi ea trei puncte în cont după ce a bătut-o pe Orebro la limită. A fost 1-0, iar singura reuşită a meciului a venit în minutul 58. 

Afla mai multe despre: suediahelsingborgfalkenbergeskilstunapromovatedebutcampionat 

viewscnt
Articole similare