Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua Bucureşti - Dinamo 2 4-0. Hat-trick Chipirliu şi gol Dragoş Nicolae!

VIDEO | Steaua Bucureşti - Dinamo 2 4-0. Hat-trick Chipirliu şi gol Dragoş Nicolae! galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti şi Dinamo 2 joacă, de la ora 15:00, în etapa cu numărul 13 din Liga 3, în serie a patra. "Militarii" au pierdut şefia clasamentului, după ce FCSB 2 a învins Rapid 2 cu 3-0.

Steaua Bucureşti - Dinamo 2 4-0 (Chipirliu 32, 58, 62, Nicolae 79)

  • Echipa de start a Stelei: 12. Raul Bălbărău, 18. George Călinţaru, 55. Walace da Silva, 4. Dean Beţa, 14. Robert Neacşu, 7. Florin Răsdan, 10. Rareş Enceanu, 8. Valentin Bărbulescu, 9. Emilian Pacionel, 11. Dragoş Huiban, 77. Remus Chipirliu
  • Rezerve: 1. Ştefan Muşat, 13. Adrian Ilie, 6. Mădălin Mihăescu, 16. Antonio Vlad, 30. Liviu Băjenaru, 31. Cezar Mihalache, 90. Alexandru Zaharia, 89. Ovidiu Morariu, 5. Sergiu Bactăr, 99. Vlad Niţu.

Min. 79 - GOL Steaua! Dragoş Nicolae înscrie şi din apropiere, după o centrare din stânga.

Min. 62 - GOL Steaua! Chipirliu face hat-trick-ul direct din lovitură liberă.

Min. 58 - GOL Steaua! Chipirliu face dubla din apropiere, după o deviere pe spate la o centrare din corner.

Min. 32 GOOOL Steaua! Chipirliu înscrie după un şut din faţa porţii. Atacantul a ajuns la al cincilea gol în acest campionat. 

Min. 1 A început meciul.

Steaua Bucureşti are ocazia de a reveni pe primul loc în clasament. Gazdele de azi au un meci mai puţin decât FCSB 2, care a învins-o vineri pe Rapid 2 cu 3-0. Dinamo 2, adversara Stelei, e pe locul şapte în clasament, cu 15 puncte. 

Cristi Balaj e de părere că Gigi Becali nu are de gând să bifeze încă o înfrângere în disputa cu Steaua Bucureşti. Fostul arbitru crede că suporterii FCSB-ului s-ar putea îndrepta spre Steaua, în cazul în care echipa va promova în Liga 2: "Nu sunt surprins de decizia lui Gigi Becali, ţinând cont trecutul. Miza e atât de mare... De a nu ajunge Steaua în Liga 2, pentru că ar pierde o mare parte din suporterii pe care încă îi are FCSB. E acel stadion pe care FCSB doreşte să joace şi nu poate", a declarat şeful ANAD pentru Telekom Sport.  

Clasament seria 4, Liga 3

Steaua Bucureşti şi FCSB 2 se luptă pentru promovare

Din seria 4 a Ligii 3, cele mai mari şanse de a ajunge la baraj le au Steaua Bucureşti şi FCSB 2, care vor juca un baraj, încrucişat, cu primele două locuri din seria 3. Câştigătoarele meciurilor vor juca între ele în meciul decisiv pentru promovarea în Liga 2. 

La meciul direct dintre Steaua Bucureşti şi FCSB, scor 1-1, Gigi Becali a trimis mai mulţi titulari de la prima echipă pentru a jucat împotriva "militarilor". 

Afla mai multe despre: steaua bucurestisteaua bucuresti dinamo 2liga 3fcsb 2 

viewscnt
Articole similare