Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua şi-a premiat campionii. Cine sunt cei mai buni din 2018

VIDEO | Steaua şi-a premiat campionii. Cine sunt cei mai buni din 2018

Diverse

Comentarii

Clubul Sportiv al Armatei şi-a premiat marţi cei mai buni sportivi din 2018. A fost luptă mare pentru titlul de sportivul anului, pentru că mulţi dintre ei au luat medalii la competiţiile majore.

Campioană mondială alături de Ionela Lehaci la competiţia de la Plovidiv în proba de dublu vâsle, canotoarea Gianina Beleagă a fost desemnata sportivul anului la CSA Steaua. La echipe, distincţia i-a revenit formaţiei masculine de polo, care, pentru al treilea an la rând a cucerit titlul de campioanp, în faţa rivalilor de la Oradea.  


Întrebată ce obiectiv are în 2019, Gianina Beleagă a răspuns: "Să mă recuperez cât mai bine şi să mă antrenez pentru calificarea la JO, la Campionatul Mondial,  dar eu cu Ionela nu ne mulţumim doar cu a veni în primele şapte, pentru a îndeplini criteriul de calificare, ci să reuşim să ne păstrăm titlul mondial şi în 2019"

Nu le-a fost deloc uşor militarilor să îi aleagă pe cei mai buni, mai ales după rezultatele din acest an. Ana-Maria Brânză, Leonid Carp, Eliza Samara şi Mihaela Buzărnescu s-au numărat printre laureaţi.

"A fost un an foarte bun, foarte încărcat, cu multe rezultate bune. Îmi doresc tare mult ca şi în viitor să îmi pot păstra o formă sportivă la fel de bună", a declarat Mihaela Buzărnescu, sporitva cu cea mai mare ascensiune în 2018. A încheiat anul pe locul 24, după ce a fost şi pe locul 20 WTA. 

A fost un an deosebit şi pentru Ana Maria Brânză, cea care a luat medalia de argint la Campionatele Mondiale, la opt luni după revenirea în activitate. 

«A fost un an greu, un an dificil pentru toată lumea, dar cumva am reuşit să ne îndeplinim obiectivele. Ne bucurăm, dar să nu uităm că în 2019 se pun în "vânzare" biletele pentru Tokio, iar sportivii Clubului Sportiv al Armatei îşi doresc cât mai multe bilete, cu siguranţă», a declarat Ana Maria Brânză. 


 

Afla mai multe despre: csa steauagalasportivi 

viewscnt
Articole similare