Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul din Liga a 4-a

VIDEO | Steaua şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul din Liga a 4-a

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua a făcut primul pas greşit în campionatul Ligii a 4-a după ce a remizat în meciul contra rivalilor de la CS Dinamo. Partida nu a fost lipsită de incidente.

CS Dinamo - CSA Steaua a fost derby din toate punctele de vedere. Dincolo de orgolii, cele două erau şi primele clasate în campionat după şase etape jucate de la startul sezonului. Pentru că nu a existat un protocol semnat între cele două cluburi, fanii stelişti nu au putut intra la meci. Dinamoviştii au pătruns pe gazon cu tricouri având imprimate chipul lui Cătălin Hâldan. Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1, rezultat care menţine invincibilitatea ambelor în Liga a 4-a.

Finalul a fost încins. Lăcătuş a protestat la o decizie a arbitrilor şi a fost trimis în tribune.  Contrele din teren i-au adus aminte lui Ionel Augustin de duelurile de odinioară. 

 "Nu vreau să exgerez cam în genul ăsta se juca. Era şi puţină calitate. Îl ştiţi foarte bine pe Lăcătuş. Iovan foarte sigur pe el în apărare, robust, puternic. Era un duel bun că nici eu nu mă lăsam şi era ambiţia asta între noi" a declarat legendă dinamovistă. 

 

Afla mai multe despre: cs dinamocsa steaualăcătuş 

viewscnt
Articole similare