Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu s-a retras din activitate! Vlad Chiricheş i-a fost adversar în ultima reprezentaţie

VIDEO | Ştefan Radu s-a retras din activitate! Vlad Chiricheş i-a fost adversar în ultima reprezentaţie

Serie A

Comentarii

Fotbalistul român Ştefan Radu (36 de ani) a bifat, duminică, ultimele sale minute din cariera de fotbalist, în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o contra lui Cremonese, scor 3-2, în Serie A.

Pentru această ocazie, suporterii au pregătit mai multe bannere prin care i-au mulţumit fundaşului pentru toţi cei 15 ani în slujba clubului roman.

Înaintea partidei, Ştefan Radu a mers în faţa propriilor fani, cu lacrimi în ochi, şi i-a aplaudat minute în şir.

 

S-a retras Ştefan Radu

Pentru meciul cu Cremonese, Ştefan Radu a fost rezervă şi a intrat în minutul 90+1, în locul lui Zaccagni, la scorul de 3-2 pentru echipa sa.

Un întreg stadion l-a aplaudat în picioare, la meciul 427 pentru Lazio Roma, o bornă istorică pentru club, care nu va fi egalată prea curând.

Românul şi-a salutat colegii, a preluat banderola de căpitan şi s-a îndreptat rapid către locul pe care trebuia să-l acopere.

VIDEO: Momentul introducerii lui Ştefan Radu

La finalul partidei, jucătorii de la Lazio l-au îmbrăţişat pe fotbalistul român, apoi l-au aruncat în sus, în semn de respect şi apreciere.

De asemenea, Ştefan Radu a apucat să se intersecteze şi cu fostul său coleg de la echipa naţională a României, Vlad Chiricheş.

Ştefan Radu, 15 ani la Lazio

Ştefan Radu a fost cumpărat de Lazio Roma de la Dinamo pentru 4,75 milioane de euro, în iarna lui 2008. Cu toate acestea, a fost lăsat în ”Ştefan cel Mare” până în vară.

Din acel moment, al verii lui 2008, Ştefan Radu a fost indispensabil echipei şi a adunat cele mai multe prezenţe ale unui fotbalist în tricoul lui Lazio.

  • Între 2013 şi 2015, cota de piaţă a lui Ştefan Radu a fost de 10 milioane de euro.
  • Radu a marcat 8 goluri şi a oferit 21 de pase decisive, în cele 427 de jocuri pentru Lazio.

Afla mai multe despre: stefan raduvlad chiricheslaziocremonese 

viewscnt
Articole similare