Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Ştefan Radu, tras la răspundere de italieni pentru golul marcat de Giroud în Lazio - AC Milan. Ce notă a primit fundaşul

VIDEO Ştefan Radu, tras la răspundere de italieni pentru golul marcat de Giroud în Lazio - AC Milan. Ce notă a primit fundaşul

Serie A

Comentarii

Milan a câştigat dramatic pe Olimpico, împotriva lui Lazio, scor final 2-1.

Ştefan Radu, tras la răspundere de italieni la golul marcat de Giroud în Lazio - AC Milan. Ce notă a primit fundaşul

Rossonerii au luat gol la cinci minute de la startul partidei. Immobile a înscris pentru a 26-a oară în acest sezon, cifră care îl face liderul confortabil în clasamentul marcatorilor din Serie A. Milan a întors după pauză. Giroud i-a luat faţa lui Ştefan Radu, titular pentru romani, şi a reuşit să egaleze. Acelaşi atacant francez a avut o şansă mare de 2-1. Intrat spre final, Ibrahimovic a avut şi el şansa de 2-1, dar şutul său a fost deviat alături. Golul izbăvitor a venit în prelungiri. Ibra a pasat, iar Tonali a adus trei puncte care o readuc pe Milan pe primul loc în campionat.

Ştefan Radu a fost tras la răspundere pentru golul egalizator marcat de AC Milan. Radu a primit nota cinci din partea jurnaliştilor italieni.

”Messias l-a pus în dificultate serioasă, mai ales în repriza secundă. A avut mai multe greşeli cu ocazia golului lui Giroud, care l-a întrecut în viteză şi l-a învins pe Strakosha. În momentul presiunii maxime al rossonerilor, Sarri a decis să-l schimbe”, au notat italienii de la Tuttomercatoweb.

Apărătorul român este la Roma din ianuarie 2008, fiind mai întâi împrumutat de Lazio de la Dinamo, apoi transferat definitiv pentru 4,75 de milioane de euro.

Ştefan Radu, supranumit "Il Boss", este jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei Lazio din istoria clubului. 

Alături de gruparea capitolină, Ştefan Radu a cucerit trei Cupe şi trei Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: stefan radulazio 

viewscnt
Articole similare