You are here:

VIDEO | Stoican a lovit din nou. Discurs emoţionant în vestiar: "Au început să plângă"

VIDEO | Stoican a lovit din nou. Discurs emoţionant în vestiar: "Au început să plângă"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi încă mai speră la play-off, deşi n-a reuşit să câştige meciul cu echipa de pe locul al şaselea din Liga I. Moldovenii au remizat cu Sepsi, scor 1-1, pe propriul teren, şi sunt acum la şase puncte în spatele echipei pregătite de Eugen Neagoe.

În ciuda tuturor problemelor financiare, Poli Iaşi încă mai speră să prindă play-off-ul la finalul sezonului regulat. Deşi discuţiile cu oficialii clubului sunt tot mai aprinse, Flavius Stoican reuşeşte să-şi mobilizeze jucătorii pentru meciurile din Liga I.

"Sincer, nu ştiu ce se încearcă, nu ştiu dacă se încearcă distrugerea clubului. Dar ştiu ceea ce simţim, că nu este linişte. Noi vrem doar linişte. 

Sunt jucători, Qaka şi Platini, care plângeau astăzi în vestiar. Le-am pus atât de multă presiune, prin discursurile mele, că este o finală, din care avem nevoie de trei puncte, să fim acolo sus, cu şanse mari de playoff. Acum ei au conştientizat că nu au luat trei puncte, au luat doar un punct. Dar le-am spus că nu este absolut nimic pierdut, chiar dacă este doar un punct. Un punct de moral" , a declarat Flavius Stoican la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: flavius stoicanliga 1fcsbsteauapoli iasi 

viewscnt
Articole similare