Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică a găsit bagheta magică! Turcia este la picioarele antrenorului de la Gaziantep, laude de la "împăratul" Terim: "I love you, Şumi"

VIDEO | Şumudică a găsit bagheta magică! Turcia este la picioarele antrenorului de la Gaziantep, laude de la "împăratul" Terim: "I love you, Şumi"
Comentarii

Marius Şumudică i-a cucerit pe turci cu stilul său unic de a se comporta, dar cel mai mult cu jocul prestat de echipa sa, Gaziantep Gazişehir.

Gaziantep, echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia, este pe locul 9 în acest moment. Chiar dacă a pierdut sâmbătă cu Galatasaray, Şumudică are cu ce se lăuda: "Am bătut Beşiktaş, iar unde nu se aştepta nimeni. Am luat punct la Sivas care e liderul campionatului, Alaniei care a fost liderul campionatului, deci noi am făcut 15 puncte din 18 care mai rămâneau"

Pentru un moment, Şumudică a lăsat modestia la o parte şi a dezvăluit gesturile pe care le fac suporterii echipei: "Din moment ce am păşit pe gazon şi era stadionul aproape plin când am început jocului şi tot stadionul a început să strige I love you Şumi, cred că nu mai am ce să mai spun. Sunt un tip popular probabil, sunt genul lor, peste tot pe unde mă duc sunt bine primit, fotografii, poze, note de plată, e bine"

Dar fostul campion al României cu Astra Giurgiu nu este apreciat doar de suporteri. El a primit cuvinte de laudă şi de la Fatih Terim: "M-a felicitat pentru parcursul pe care îl avem, nimeni nu se aştepta să avem 15 puncte", a mai dezvăluit Şumudică. 

Afla mai multe despre: marius sumudicafatih terim 

viewscnt
Articole similare